Dennis og den gode historie

Dennis og den gode historie
17 mag 2024 · 36 min. 38 sec.

Langt de fleste veteraner kommer hjem og kan levere 100%. Det kunne Dennis Larsen også i godt 20 år efter sin første udsendelse, men en dag blev det for meget...

mostra di più
Langt de fleste veteraner kommer hjem og kan levere 100%. Det kunne Dennis Larsen også i godt 20 år efter sin første udsendelse, men en dag blev det for meget og hustruen satte ham stolen for døren – og sagde, at nu var det nu, der skulle ske noget.  

Dennis har efter sine to udsendelser til Bosnien i 1999 og Irak i 2003 fået noget med i bagagen, som har sat sig i sindet. Men der skulle gå mange år med at arbejde i det civile, inden det i 2018 gik op for Dennis, at det var nu, der skulle sættes ind og tog derfor kontakt til Forsvarets Veterancenter – i dag er han tilbage i uniform og arbejder for forsvaret i et fleksjob hos Lokal It på Høvelte Kaserne.  

Vi mødte ham (og hans leder) til en samtale om at stille op for Danmark, flygte ind i arbejdet, få et hårdt spark af hustruen og vende tilbage til en hverdag i uniform. 

Resultatet er positivt og historien fortæller, at hvis veteranen har viljen, er der gode muligheder for, at forsvaret kan levere rammen.

I dette interview fortæller Dennis om sine oplevelser, udfordringer og vejen til at finde en ny balance i livet.
mostra meno
Informazioni
Autore Forsvarsfortællinger
Sito www.udsendtafdanmark.dk
Tag

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Copertina del podcast

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca