4. Kenelle datan tuoma valta kannattaa antaa?

20 mag 2024 · 38 min. 40 sec.
4. Kenelle datan tuoma valta kannattaa antaa?
Descrizione

Tekoälyn vauhdittama sisällöntuotanto valtaa media- ja mainosmarkkinaa. Tulevaisuudessa teknologiajätit ovat haalineet entistä merkittävämmän määrän oikeuksia suosituimpiin mediatuotteisiin ja klikatuimpiin sisältöihin, joita ne käyttävät tekoälyjensä kouluttamiseen.  Jääkö Suomi tekoälykilpailussa jälkeen ja...

mostra di più
Tekoälyn vauhdittama sisällöntuotanto valtaa media- ja mainosmarkkinaa. Tulevaisuudessa teknologiajätit ovat haalineet entistä merkittävämmän määrän oikeuksia suosituimpiin mediatuotteisiin ja klikatuimpiin sisältöihin, joita ne käyttävät tekoälyjensä kouluttamiseen. 

Jääkö Suomi tekoälykilpailussa jälkeen ja lakkaavatko useat kotimaiset media-alan yritykset olemasta, vaikka niillä olisi vannoutuneet yleisöt? 

Tämän jakson keskustelu haastaa meidät ajattelemaan datan tuomaa valtaa, medialukutaidon merkitystä yhteiskunnalle ja median tärkeyttä aitojen, inhimillisten sisältöjen tuottajana ja mahdollistajana. 

Nooran kanssa jakson skenaarioon ovat pureutumassa innovaatiojohtaja Sini Kervinen Bauer Medialta sekä teemajohtaja Kristo Lehtonen Sitralta.  
mostra meno
Informazioni
Autore Suomen Podcastmedia
Organizzazione Suomen Podcastmedia
Sito -
Tag

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Copertina del podcast

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca