• What to do når ikke du har det salg du drømte om

  30 MAG 2024 · Hvem er du i dine lanceringer og hvilken energi ligger bag, når ikke du har det salg du ønsker.  Kyler du det hele ud til højre, trækker stikket og fjerner linket til din landing page fordi det ikke med det samme og/eller op til deadline, har solgt de pladser du forventede? I denne episode vejleder jeg dig i hvad du kan gøre i stedet, så måden du fremover leder dine lanceringer på, har en helt anden og mere ren og uafhængig energi. Link til BLOOM: https://katrinevenke.dk/bloom-mentorship/ 
  18 min. 10 sec.
 • Navigering af processen frem til ønske-resultaterne

  25 APR 2024 · Du har altid et valg om at vokse ind i hende, der leder sin forretning med personlig power og en ægte LYST til at skabe forandring for dine kunder, så du kan blive set og investeret i. Før dine ønskede resultater lander ligger en process, som du skal lære at elske, hvis du ønsker en solid vækstende forretning. Det taler jeg om i denne episode. Link til 3 x Aktiverings-Masterclasses:https://katrinevenke.thrivecart.com/become-her/ For special-pris skriv til Katrine i Messenger eller i Dm: @katrinevenke
  12 min. 37 sec.
 • Energien bag strategien

  3 APR 2024 · Der findes 117 forskellige strategier til at sælge. Og mange af dem virker aldrig, fordi energien BAG er off. Alt power er lagt ud i en ekstern strategi - som ikke vil give dig de resultater du ønsker dig, hvis ikke energien du leder strategien med, er stærk og trodser din utålmodighed.
  17 min. 49 sec.
 • Forskellen på en forretning og et brand

  20 MAR 2024 · Mange solo-selvstændige eller indehavere af mindre virksomheder tror at de er deres forretning.  Det indebærer ofte at de føler, at de skal være en anden når de taler om deres produkter og det de sælger, hvilket giver en akavet følelse og ofte er grunden til at de ikke sælger nok. I denne episode får du forskellen på en forretning og et brand, og hvordan du leder dem forskelligt, så du kan connecte med dine ideele kunder og skabe mere salg.
  12 min. 56 sec.
 • De tre essentielle ting for et succesfuldt sælgende brand

  19 MAR 2024 · Hvem skal du være i processen for at få og leve det du drømmer om. Hvordan skaber du BIG impact hos dine kunder, hvordan bringer du dine talenter, dit genius, og din personlighed UD på markedet, så du kan blive set og betalt for at være DIG. Handler det ikke om Strategi? JO men energien bag er det der får strategien til at virke. I dag taler jeg ind i 3 essentielle overskrifter til et succesfuldt og sælgende brand.
  17 min. 7 sec.

The Woman behind er hostet af Katrine Venke. Brand og Lifestyle guide for visionære ledere og ambitiøse entrepreneurs som vil ha´ en forretning i vækst, et stærkt personligt brand der...

mostra di più
The Woman behind er hostet af Katrine Venke. Brand og Lifestyle guide for visionære ledere og ambitiøse entrepreneurs som vil ha´ en forretning i vækst, et stærkt personligt brand der sælger og en livsstil hvor frihed står øverst.

Katrine guider kvinder til større selvsikkerhed og personligt lederskab, så de kan udvikle og vækste deres forretning fra et selvkærligt og powerfuldt sted, mens de positionerer sig stærkt i deres marked.

Katrine deler sine behind the scenes værktøjer og livserfarring inden for forretning-vækst, personlig branding, salg og lederskab.

Det er til at blive betalt for at være dig, mens du vækster din mission og dit formål i en process der mærkes sand og berigende for dig.

https://katrinevenke.dk
https://www.instagram.com/katrinevenke/
mostra meno
Contatti
Informazioni

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca