• EM-SPECIAL: Trupudtagelse, Danmarks form & EM-vinder

  13 GIU 2024 · SÅ HAR EM-FEBEREN RAMT SUPERLIGA FRA SOFAEN! Nu er der fuld fokus på EM-slutrunden i Tyskland, hvor Danmark har første kamp på søndag! Lyt med i denne afsnit, hvor vi gennemgår den trup, der skal sikre Danmark et godt resultat, mens vi også taler om, hvor langt Danmark kommer og hvem, der bliver europamestre. 
  45 min. 3 sec.
 • FORUDSIGELSER: Og vinderen er...

  7 GIU 2024 · Så er vi kommet til afslutningen på sæsonens forudsigelser! Vi hiver sæsonforudsigelserne frem! Hvem vinder? Kan Marius nå at indhente Oliver? Lyt med i denne uge, så finder du svaret. 
  16 min. 48 sec.
 • ÅRETS HOLD: Den vildeste sæson i historien

  4 GIU 2024 · Lyt med i denne uge, hvor vi kårer årets hold i sæsonen. Det har været en historisk sæson, hvor det blev tæt helt til sidste spillerunde. Kan vi blive enige om en start 11'er? 
  39 min. 40 sec.
 • En magisk sæson, Farlige Franc(ulino) & Adjø til OB

  28 MAG 2024 · Lyt med i denne uge, hvor vi vender den magiske sæson i superligan. FCM er danske mestre efter en vanvittig sidste spillerunde, hvor det også blev officielt, at OB rykker ned! Hvis du tænker, at Superliga Fra Sofaen holder pause, så kan du godt tro om igen. Vi er med hele vejen igennem sommeren med flere specials. 
  42 min. 54 sec.
 • Gule guldfavoritter, Gyldne minutter i Lyngby & Storskærmsballade

  22 MAG 2024 · Lyt med i denne uge, hvor vi taler om, at Brøndby nu er klare guldfavoritter. Nede i bunden spidser det også til, hvor Lyngby på syv gyldne minutter tog en vigtig sejr mod Viborg, så det nu ligner 1. division til OB. 
  46 min. 54 sec.
 • SPECIAL: Morten Bruun

  16 MAG 2024 · WOW! I skal virkelig lytte med i denne uge, hvor vi har selveste Morten Bruun med i podcasten. Det har været et stort mål for os at have Morten Bruun med, og det er lykkedes. Det er vi rigtig stolte af. Lyt med og hør om Morten karriere, en masse fodboldsnak og så kommer vi ikke uden om en diskussion omkring VAR. Dette afsnit vil du ikke gå glip af! 
  57 min. 38 sec.
 • Derby-krig, Pokalfinale & OB rykker ned

  13 MAG 2024 · Lyt med i denne uge, hvor vi vender det vanvittige derby, hvor FCK vandt med 3-1 i BIF. Vi vender desuden den store krise i OB, hvor det lige nu ligner, at de bliver sæsonens anden nedrykker. Vi ser også tilbage på torsdagens Pokalfinale, hvor Silkeborg vandt 1-0 mod AGF. 
  48 min. 53 sec.
 • Årets kamp, Græsk gud i Vejle & Magiske AC

  7 MAG 2024 · Lyt med i denne uge, hvor vi vender det vilde topopgør mellem FC Midtjylland og Brøndby IF. Vi synes, det er året kamp i Superligaen, hvad synes I? Vi vender desuden også det dramatiske opgør i Nørreskoven, hvor Vejle med sejren over OB endelig kom over stregen. 
  47 min. 14 sec.
 • FCK's nye 9'er, OB-krise & Sportsdirektør-sviner

  1 MAG 2024 · Lyt med i denne uge, hvor vi diskuterer OB's dårlige form - er der krise i Ådalen? Vi taler også om Orri Okskarssons hattrick mod AGF. Er han den nye talisman for FCK? Vi vender desuden også FCN-transfers? Hvem skal væk til sommer? Det er fedt, det er spændende - lyt med! 
  46 min. 21 sec.
 • Voldsom AGF-afklapsning, Guldbarometer & Støvsugning af talenter

  23 APR 2024 · Lyt med i denne uge, hvor vi vender AGF's nederlag på 7-2 til FC Nordsjælland. Vi taler desuden om den åbne guldduel i superligaen, hvor det slet ikke afgjort endnu. I kan desuden høre om sagen, hvor FCK har hentet Silkeborgs stortalent Mads Larsen. Den unge mand har også fået en stor pengepose med skiftet til København. 
  49 min. 26 sec.

Velkommen til ‘Superliga Fra Sofaen’. Det er en dansk podcast omkring dansk fodbold, hvor vi to fodboldtosser, Marius Østergaard og Oliver Maltha, tager dig med igennem den danske Superliga, det...

mostra di più
Velkommen til ‘Superliga Fra Sofaen’. Det er en dansk podcast omkring dansk fodbold, hvor vi to fodboldtosser, Marius Østergaard og Oliver Maltha, tager dig med igennem den danske Superliga, det danske landshold, transfers og forudsigelser. Vi har masser af holdninger, og vi kommer helt sikkert ikke til at være enige - men det er jo det smukke ved fodbold. Stemningen er uformel, så sæt dig i vores sofa og lyt med.
mostra meno
Contatti
Informazioni

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca