Copertina del podcast

Sang mod sang

 • 18: Hexis 'Molestus' mod Orm 'Ancient Echoes' (Gæst: Tore Tvarnø Lind)

  18 GIU 2024 · Hvor er Nicholas? Det viste sig, at han havde byttet rundt på nogle datoer. Så dette Copenhell-særafsnit er lidt atypisk. Første halvdel er en snak med KU's Tore Tvarnø Lind om den danske black metal-scene, som Orm og Hexis er en del af, og anden halvdel er en mere klassisk runde 'Sang mod sang' – for der kommer Nicholas lidt forsinket og giver sit besyv med.
  Ascoltato 1 h 34 min. 3 sec.
 • 17: Strøm 'Ære og skam' mod Niarn feat. L.O.C. 'Stikkersvin'

  3 GIU 2024 · Der har været beef i den internationale hiphopverden, så derfor kigger vi på en af 00'ernes definitive danske disstrack-udvekslinger. Tusind tak til Per Vers for hjælp med research.
  Ascoltato 1 h 14 min. 50 sec.
 • 16: Lowly 'Baglaens' mod ML Buch 'I'm A Girl You Can Hold IRL' (Gæst: Lydmor)

  21 MAG 2024 · Så er det tid til endnu en tur i indie-land. Denne gang har vi besøg af Lydmor til en snak om to af de smukkeste stykker artpop, der er kommet ud af Danmark i nyere tid.
  Ascoltato 1 h 18 min. 18 sec.
 • 15: Skagarack 'Hungry for a Game' mod Fate '(I Can't Stand) Losing You'

  8 MAG 2024 · Jeg tænkte først over dette nu, så I får lige en observation i beskrivelsen – på 'Hungry for a Game' synger Torben Schmidt »Hungry for a game, and I don't care which kind«, men hvis han virkelig er ligeglad med hvilken slags spil, hvorfor vælger han så gambling? Anyways, vi snakker dansk hair metal, puddelrock og AOR i dette pusterum mellem to artsy indie-episoder.
  Ascoltato 1 h 10 min. 6 sec.
 • 14: Chinah 'Away From Me' mod Erika de Casier 'Little Bit' (Gæst: ARSHIA)

  24 APR 2024 · Vi bliver mere hippe og trendy end nogensinde, når vi denne uge har besøg af den alternative r'n'b-musiker ARSHIA til en snak om to sange fra sidste halvdel af 2010'erne, der må være Danmarks svar på det, der i USA blev kaldt PBR&B.
  Ascoltato 1 h 17 min. 33 sec.
 • 13: 2 x Kaj 'Alle børnene' mod Rockrosinen & Pølseenderne 'Mogensen mix'

  10 APR 2024 · Vi mener at ALLE former for dansk musik kan tåle en tur gennem 'Sang mod sang'-manegen. Også dårligt ældede novelty-sange, der på mystisk vis toppede single-hitlisten i Danmark i 1990. Så vi satte den tese på en prøve.
  Ascoltato 1 h 18 min. 3 sec.
 • 12: Bikstok '80'eren' mod Aqua 'Back to the 80's' (Gæst: Erika Lindstrøm Jensen fra Harry Eucrow & The Sorry Lot)

  27 MAR 2024 · Hvad er nostalgi for en størrelse? Er den farlig? Er den reaktionær? Er den sjov? Skal vi være forsigtige med den? Erika Lindstrøm Jensen fra Harry Eucrow and the Sorry Lot kigger forbi til en snak om to af dansk musik mest notoriske sange om 1980'erne.
  Ascoltato 1 h 17 min. 45 sec.
 • 11: Fielfraz 'Naked' mod Her Personal Pain 'Touch'

  5 MAR 2024 · Vi kigger mod 90'erne. Nej, ikke den danske grunge-bølge, som vi kender med Dizzy Mizz Lizzy, Psyched Up Janis og Kashmir. Men derimod de bands, der var fremme lige inden den bølge trådte i kraft. Sjældent har Kjartan og Nicholas været så uenige om sangenes kvaliteter – omend de begge har den samme favorit.
  Ascoltato 1 h 5 min. 56 sec.
 • 10: Grethe & Jørgen Ingmann 'Dansevise' mod Gustav Winckler & Birthe Wilke 'Skibet skal sejle i nat' (Gæster: Marie og Andreas fra UBLU)

  13 FEB 2024 · RETTELSE: Vi kommer enstemmigt til at bytte rundt på USO og Johnson i dette afsnit – super pinligt, we know. Det er Melodi Grand Prix-tid, og vi har fået besøg af to medlemmer af et band, der deltager i 2024-udgaven af DMGP. Marie Rørbæk og Andreas Darger fra UBLU kigger nemlig forbi til en snak om to sange, der bragte Danmark stor succes i de tidlige Eurovision-år.
  Ascoltato 1 h 18 min. 8 sec.
 • 9: Rune RK & Clara Sofie 'Når tiden går baglæns' mod Svenstrup & Vendelboe feat. Nadia Malm 'Dybt vand' (Gæst: Laura4evigt)

  31 GEN 2024 · Medina er en af dansk popmusiks mest indflydelsesrige kunstnere. Så indflydelsesrig, at hun vender tilbage flere gange i denne diskussion af to sange, der bærer i alt fem menneskers navne, hvoraf ingen af dem er Medina. I den forbindelse har vi besøg af en af de aktuelle popstjerner, der fører arven videre fra både Medina og fra disse to hits. Laura4evigt kigger forbi til en snak om popmusik, nostalgi, kitsch og kritisk reevaluering. Tak til Victor Elias Thomsen for postproduktion på lyden.
  Ascoltato 1 h 11 min. 43 sec.

To beslægtede sange mødes i en dyst, hvor Kjartan F. Stolberg og Nicholas Hein diskuterer sangenes kvaliteter, indflydelser og musikhistoriske indplacering – men lytterne får altid det sidste ord.

mostra di più
To beslægtede sange mødes i en dyst, hvor Kjartan F. Stolberg og Nicholas Hein diskuterer sangenes kvaliteter, indflydelser og musikhistoriske indplacering – men lytterne får altid det sidste ord.
mostra meno
Contatti
Informazioni

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Copertina del podcast

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca