Copertina del podcast

Radio ABC interviews - Det bedste fra radioen

 • Daniel Schulz

  20 GIU 2024 · Daniel Schulz I 2017 udsendte han ”Turn back time”, som har over 100 mio streams på Spotify, men alligevel er han ikke så kendt herhjemme. Daniel Schulz har toppet hitlister i Kina og Sydkorea, og han har været med til at skrive sange for navne som Christopher og Nicklas Sahl, men 2024 har givet ham et hit, som måske bliver starten på hans sologennembrud i Danmark. Jørn har snakket med den unge danske sanger Daniel Schulz.
  Ascoltato 11 min. 41 sec.
 • Djämes Braun & KATO

  22 MAG 2024 · ALT er EURODANCE! Djämes Braun og Kato har kendt hinanden i mange år og lavede også et par hits sammen for små 10 år siden. Men nu har drengene igen fundet sammen på et nyt track, som fejrer deres kærlighed til årtiet, hvor de to var teenagere - og musikken var eurodance. Jørn fra Mega Nice på ABC har snakket med den dynamiske duo om livet og musikken den gang - og om at der bliver en kæmpe fest på stranden i Grenaa. 
  Ascoltato 13 min. 19 sec.
 • KATO

  26 APR 2024 · Kato står bag denne uges ABC Powerhit – ”Never” En single der dufter af forår og en start på en sommer der kan blive fantastisk. I Fredags joinede han så Emil i ABC Eftermiddag, til en snak om minder, en festival sommer og ikke mindst hans seneste single!
  Ascoltato 13 min. 31 sec.
 • LUCY

  22 APR 2024 · Bandet LUCY, der består af vennerne Sylvester, Jens, Sofus og Bertram. Du kender dem for super popsange som “Lander Et Sted”, ”Født på ny” og deres seneste ”Knep Og Snak” Gruppen joinede Stefan hos MorgenKammeraterne. Her handlede det om: At vokse op med hinanden, lave musik på dansk, debut-ep mm. God fornøjelse!
  Ascoltato 8 min. 54 sec.
 • Hjalmer

  15 APR 2024 · Han har være med i toppen af poppen, han har leveret hits vi har danset til og han har spillet koncerter vi har festet til! Hjalmer er ved at være en etableret mandi i den danske musikbranche trods en alder på 28 år. I fredags joinede han Emil i ABC Eftermiddag til en snak om album release, rejser til New York og hans livret... Pølser... God fornøjelse!
  Ascoltato 12 min. 5 sec.
 • URO

  22 FEB 2024 · Bag navnet URO gemmer sig sangeren Jeppe Kronback. Han er et af de mest spændende navne på den danske musikhimmel lige nu. Han debuterede som soloartist i 2020, men det store gennembrud kom sidste år med duetten ”Føles godt” sammen med Mekdes, der blev et af de største hits i 2023. MorgenKammeraterne havde besøg URO, hvor det handlede om hård ungdom, redning i Kenya, dansk musik samt album på vej senere i år.
  Ascoltato 9 min. 55 sec.
 • Djämes Braun

  16 FEB 2024 · Bortset fra et par collabs med Specktors og Vild Smith, så er det ikke meget, vi har hørt til Djämes Braun de seneste par år. MEN! Nu er han tilbage med ABC Powerhittet ”Livet”. Der var supergodt humør, da Lasse Pilfinger aka. Djämes Braun gæstede MorgenKammeraterne med Freja og Stefan.
  Ascoltato 10 min. 17 sec.
 • Ørkenens Sønner

  26 GEN 2024 · I en tid hvor det er svært at bevare optimismen, har Ørkenens Sønner taget handsken op og lavet et show, der vil blæse alle dårligdomme og gustne tanker af banen. ”Ørkenens Sønner - Fingeren på pølsen”. Freja og Stefan havde besøg af 50% af Ørkenens Sønner - Henrik Koefoed og Søren Pilmark var forbi MorgenKammeraterne - Det var en hyggelig og god snak... også selvom de selv syntes at det var tidligt at tjekke ind kl. 9
  Ascoltato 18 min. 27 sec.
 • Danser Med Piger

  4 DIC 2023 · Vi kender Danser med Piger fra hits som: Kemikalier, Glemme dig og God Pige. Danmarks største boyband er nu ude med julesinglen ”December med dig”. Freja og Stefan fra MorgenKammeraterne havde Oskar og Daniel på besøg til en snak om julestemning, risengrød samt svaret på hvad der er den bedste julesang ever!
  Ascoltato 7 min. 7 sec.
 • NEIKED

  31 OTT 2023 · Den svenske popgruppe NEIKED har lavet nogle kæmpe pop-bangers igennem årene med sange som "Sexual", "Better days" og "I just called". Men hvem er de? Officielt lød det, at det var et stort musikkollektiv bestående af 50 mennesker fra Stockholm, men i virkeligheden er det de to herrer Victor Rådström og Mikael Rabus. Jørn fra Mega Nice på ABC har fået en Mikael fra NEIKED, og i denne podcast kan du høre om, hvordan det hele startede for gruppen - fra det store gennembrud til Maroon 5, der lavede en kopi af deres sang, til den nye musik med afrobeat-stjernen Ayra Starr.
  Ascoltato 14 min. 36 sec.
Få det bedste fra Radio ABC, når vi snakker med danske og internationale stjerner.
Contatti
Informazioni

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Copertina del podcast

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca