Copertina del podcast

RAB Ràdio - Pensaveus compartides

 • El Desafiament de Llegir a l'Era Digital

  21 GIU 2024 · Repercusisions de l'era digital a l'hàbit de la lectura. Amb Alfredo Castro, Mariano del Cueto, Oliverio Jitrik i Alonso Leal.
  Ascoltato 51 min. 20 sec.
 • 85 Anys de l'Exili Espanyol a Mèxic

  14 GIU 2024 · Repercusions de l'exili i jornades d'activitats organitzades per l'Ateneu Espanyol de Méxic a Veracruz per conmemorar els 85 anys. Amb en Juan Luis Bonilla, President de l'Ateneu Espanyol de Méxic i  l'Alonso Leal, vocal d'assumptes jurídics i vicetresorer de l'Ateneu Espanyol de Méxic.
  Ascoltato 41 min. 21 sec.
 • Cuinant Història: Nutrició i Aliments Prehispànics

  7 GIU 2024 · Característiques del menjar prehispànic, riquesa alimentària, quins aliments prehispànics romanen actualment. Amb la Montserrat Astigarraga, nutriòloga.
  Ascoltato 41 min. 6 sec.
 • Candidatures Independents i la Democrácia Participativa

  31 MAG 2024 · Contribució de les candidatures independents per generar democrácies participatives. Monopoli dels partits politics i oblit dels drest i interessos de la poblció. Amb en Felipe Chan, candidat independent a la presidencia municipal del municipi d'Ucu, Yucatán.
  Ascoltato 39 min. 6 sec.
 • Blath de Moro i Fesol: Cultura i Alimentació

  24 MAG 2024 · Recompte sobre el desenvolupament i la domesticació del blat de moro i del fesol. La seva importancia a l'alimentació. Amb l'Hugo Puig, col.laborador de Radio Amèrica Barcelona Mèxic.
  Ascoltato 28 min. 46 sec.
 • Murmurante: Una Companyia de Teatre que Desafia l'Estigma del Suïcidi

  17 MAG 2024 · La companyia de teatre Murmurante i la seva feina en pro del diàleg, la reflexió, l'orientació i prevenció del suïcidi a Yucatán. Amb Ariadna Medina, directora, productora i actriu i Juan De Dios Rath, director, actor i investigador.
  Ascoltato 37 min. 42 sec.
 • Cap a un Transport sense Emprenta de Carboni

  10 MAG 2024 · Situació i estratègies per descarbonitzar el transport públic. Amb la Silvana Forti Sosa, antropòloga i directora de l'aboratori urbà de mobilitat de la universitat Modelo a Mèrida.
  Ascoltato 39 min. 39 sec.
 • La contribució humanitària de Gilberto Bosques

  3 MAG 2024 · Recorregut per la tasca humanitária i diplomàtica a favor dels refugiats perseguits pels régims feixistes. Amb en Jose Luis Morro Casas, investigador i autor de llibres sobre l'exili espanyol.
  Ascoltato 45 min. 53 sec.
 • Entrellaçant Llengües a la Llegenda de Sant Jordi

  26 APR 2024 · Dramatizació de Sant Jordi en català, maia i castellá. Participen Alonso Leal, Daniel Cubillo, Nora Aymamï, Alfredo Castro, Teresa Pool, Mónica Yazmin Martinez, Francis Reynaldo Cabrera, Mariano del Cueto, Lourdes Mier, Miriam Aymamí, Oscar Calahorra.
  Ascoltato 20 min. 31 sec.
 • Presència Catalana a l'Antropolgia Mexicana

  19 APR 2024 · Antropòlegs d'origen català a Méxic. Vida i contribucions a l'antropologia mexicana. Amb la Dra. Mari Carmen Serra Puche, antropòloga.
  Ascoltato 34 min. 20 sec.

Pensaveus compartides, Amèrica Barcelona. Un programa de divulgació cultural presentat per Míriam Aymamí des de Ciutat de Méxic, cada divendres a les 15 (hora CAT) a Ràdio Amèrica Barcelona www.rab.cat

mostra di più
Pensaveus compartides, Amèrica Barcelona. Un programa de divulgació cultural presentat per Míriam Aymamí des de Ciutat de Méxic, cada divendres a les 15 (hora CAT) a Ràdio Amèrica Barcelona www.rab.cat
mostra meno
Contatti
Informazioni

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Copertina del podcast

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca