Copertina del podcast

Pænt Pinligt

 • Episode 32

  19 GIU 2024 · Hvis man vil score, kan det åbenbart være et godt scoretrick at bøvse en pommesfrit op. Til gengæld er det aldrig en god idé at komme til at sætte ild til sit eget hus og få besøg af brandvæsenet, fordi man lige skulle koge én af sine private plastikdimser. Lyt til disse historier og MANGE flere tåkrummende pænt pinlige historier, når Szhirley og Lillemor igen er jeres værtinder!
  Ascoltato 21 min. 14 sec.
 • Den om påspændings-diloen og de manglende Imodium. Gæstemedvært: @miriampoulsen (Episode 31)

  12 GIU 2024 · Hvis man har første arbejdsdag, skal man være en smule varsom med at pakke sin påspændings-dildo med i tasken. Til gengæld er det en god idé at pakke Imodium i tasken, når man er ude at rejse! Sidstnævnte erfarede Miriam Poulsen, der er denne uges gæstemedvært. Lyt med når hun og Pænt Pinligt Podcasts lyttere deler deres pinligheder!
  Ascoltato 24 min. 34 sec.
 • Den om Lillemors favoritter (Episode 30)

  5 GIU 2024 · I denne uge indtager Lillemor studiet alene. Lillemor prøver både at platte Mads for en pladekontrakt, men hun serverer også de favorithistorier, hun stadig hulker af grin over. Lyt med til denne uges special edition af Pænt Pinligt.
  Ascoltato 18 min. 16 sec.
 • Den om moderens skedeprut-snak og mødet med postmanden i bar mås (Episode 29)

  29 MAG 2024 · Det kan være svært både at holde på sit badehåndklæde OG tage imod en pakke fra postmanden på samme tid. Og hvad gør man egentlig, når ens mor i panik begynder ar fortælle om sexlegetøj, skedeprutter og kreative stillinger? Lyt med når Szhirley og Lillemors lyttere igen præsenterer jer for deres pinligste øjeblikke!
  Ascoltato 22 min. 42 sec.
 • Den om vibratoren og den dyre håndværker (Episode 28)

  22 MAG 2024 · Hvis man ringer efter sin udlejer pga mistænkelig udefinerbar lyd, så skal man nok lige sikre sig, at det ikke er ens egne “ting”, der er synderen. Det kan i hvert fald blive en dyr håndværkerregning! Og så er der nogle situationer, man bare ikke har lyst til at se sin svigerfar i. Lyt med når Szhirley og Lillemor igen læser lytternes op!
  Ascoltato 23 min. 28 sec.
 • Episode 27

  15 MAG 2024 · Hvis man giver frække gaver til veninderne, kan nemesis ramme én lige i numsen! Eksempelvis hvis det dagen efter ringer på dørklokken, fordi en håndværker skal ind og aflæse vand og varme, og den frække gave fortsat står til frit skue i entréen! Og nu vi er i det frække hjørne, så er det også en god idé at aftale med udlejer, hvis han skal forbi. Det ville jo være pinligt, hvis man stod dér i en bundløs, sort cat-suit, og udlejer pludselig stod i døren, ik? Lyt med når Szhirley og Lillemors lyttere igen deler ud af deres pænt pinlige historier!
  Ascoltato 19 min. 9 sec.
 • Episode 26

  8 MAG 2024 · Er I klar til endnu et Pænt Pinligt afsnit? Szhirley og Lillemor er igen jeres pænt pinlige værtinder, når lytternes pinligheder læses op. Der er bl.a. historien om barnet, der skulle hente en lommelygte fra forældrenes soveværelse, men kommer tilbage med en….. og så der hende, der var i Tanzania og gik til lægen, fordi hun havde fået “sponge” i de nedre regioner! Lyt til disse historie, og mange andre, når Szhirley og Lillemor griner, så tårerne triller!
  Ascoltato 20 min. 48 sec.
 • Episode 25

  1 MAG 2024 · Som sædvanligt leverer Szhirley og Lillemors lyttere en perlerække af pinlige historier, der sætter gang i både lattermuskler og tåkrumnings-muskler! For har man lyst til at glemme at pakke en “privat ting” væk fra den faste plads under hovedpuden, når man lejer sin lejlighed ud? Og hvis man aflyser sin date med begrundelsen om, at man er syg, hvad dælen gør man så, når man møder ham i biografen samme aften? Lyt med og grin med!
  Ascoltato 29 min. 37 sec.
 • Episode 24

  24 APR 2024 · Hvis man skal leje sin lejlighed ud, er det en rigtig god idé at fjerne eventuelle fornøjelses-genstande fra den hemmelige plads under hovedpuden. Og hvis man skal møde sit engangsknalds mor, så er det vist aldrig en god start, at hun skriger dem i hovedet! Men måske I også ville gøre det, hvis der var blod ud over det hele? Lyt til den fulde længde af begge disse historier OG mange flere, når Szhirley og Lillemor igen læser jeres pænt pinlige historier op!
  Ascoltato 27 min. 6 sec.
 • Episode 23

  17 APR 2024 · Lillemor (der i dag fylder naughty år!) og Szhirley er igen jeres pænt pinlige værtinder og åbner atter op for jeres slibrige og pinlige historier! Har man fx lyst til at ens barn og legekammerat finder mors legetøj, og stolt viser det frem, når legekammeratens forældre er på besøg? Og hvis man skal hilse på de nye naboer, har man så lyst til at være ufrivillig nøgen samtidig? Nej vel? Lyt med til jeres pinlige historier!
  Ascoltato 24 min. 50 sec.

Szhirley og Lillemor smækker hver uge lytternes (og egne!) pinlige historier på bordet! For lad os nu være ærlige…vi har ALLE samlen været der. I den dér pinlige situation, man...

mostra di più
Szhirley og Lillemor smækker hver uge lytternes (og egne!) pinlige historier på bordet! For lad os nu være ærlige…vi har ALLE samlen været der. I den dér pinlige situation, man ikke kan slippe ud af, og som resulterer i røde kinder og (på sigt) grin! Og det er netop dét, vi skal! Grine og dele ud af vores pinligheder. Af og til vil der være en gæstemedvært, der deler ud af egne tåkrummende historier. Måske én er kommet til at sende en upassende sms til sin chef? Måske én oversvømmede et hotel toilet med noget mistænksomt brunt vand? Lyt med!
mostra meno
Contatti
Informazioni

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Copertina del podcast

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca