• Episode #14: Udlæg uden besvær. Findes det?

  8 GIU 2023 · Udlæg irriterer de fleste, men faktum er at næsten alle virksomheder har dem i en eller anden form. Det øger administrationen og skaber nemt en masse frustration. Hvis du nikker med, så er det her den helt rigtige episode for dig. I denne episode snakker vi nemlig om, hvordan I kan spare tid på jeres udlæg. Til at guide os igennem junglen har vi Frederik Kromann med, indehaver af https://sandgravsolutions.dk/, som om nogen ved, hvor frustrerende og tidskrævende udlæg kan være. Læs mere om https://salary.dk/udlaegshandtering/.
  26 min. 47 sec.
 • Episode #13: Hvornår skal du bruge en revisor?

  15 MAG 2023 · Hvornår skal du bruge en revisor eller bogholder til at styre eller bistå din virksomheds økonomi? Det spørgsmål tager vi op, når vi gennemgår reglerne på området, og diskuterer hvornår det kan være en god ide at få professionel hjælp til økonomien. Med i studiet har Jogvan Joensen, Account Manager hos https://www.ageras.dk/, som med deres 10 års erfaring formidler kontakt mellem virksomheder og revisorer samt bogholdere.
  19 min. 33 sec.
 • Episode #12: GRØD deler opskriften på deres succesfulde digitalisering

  26 APR 2023 · I denne episode har vi besøg af en sand MicroHero. Med os i studiet har vi nemlig Bastian Schneider, CFO hos restaurantkæden GRØD – en af Danmarks store iværksætter succeser. Så lyt med når Bastian deler deres fantastiske iværksætter historie, og ikke mindst, hvordan de er lykkedes med at digitalisere og effektivisere deres kæde af restauranter.
  38 min. 35 sec.
 • Episode #11: Den perfekte onboarding af nye medarbejdere

  24 FEB 2023 · Er du god til at onboarde nye medarbejdere betyder det at medarbejderne får en bedre oplevelse, de kommer hurtigere ind i tingene, og de kommer hurtigere til at skabe værdi for virksomheden. Fordelene er mange, men hvordan gør man så? Heldigvis får vi kyndig vejledning af Anette Thaulow, HR Business Partner hos https://bettertalents.dk/, som tager os i hånden og guider os sikkert igennem onboardingens mange facetter.
  40 min. 42 sec.
 • Episode #10: Gode råd når du starter virksomhed

  9 GEN 2023 · Er du nyopstartet iværksætter eller overvejer du at springe ud som selvstændig? Så er det nu du skal spidse ører. I denne episode snakker vi nemlig iværksætteri og hvordan du kommer bedst muligt fra start. I opstarten er det nemt at lave fejl og der er meget nyt at skulle sætte sig ind i. Derfor vil vi i denne episode hjælpe dig uden om faldgruberne, og vise dig den hurtigste vej til din startup succes. Med os i studiet har vi Anders Fogh, CEO hos https://www.startupcentral.dk/, som allerede har hjulpet tusindvis af iværksættere.
  33 min. 6 sec.
 • Episode #9: Sådan bliver du klar til at køre din første løn

  25 NOV 2022 · Den allerførste løn – det kan måske virke som en lidt skræmmende opgave, hvis man er helt ny iværksætter. Men det er også en vigtig milepæl, som sikrer at din virksomhed kommer godt fra start. I denne episode af MicroHeroes går vi igennem de forskellige skridt, som du skal være opmærksom på, for at blive klar til at udbetale den første løn til dine medarbejdere. Med os har vi vores kollega Kathrine Rosenlund Nielsen, Head of Customer Success hos Salary, som snakker dig igennem processen, så du kommer sikkert i mål med den første løn.
  10 min. 41 sec.
 • Episode #8: Er du blandt de pensionsløse iværksættere?

  21 OTT 2022 · Vidste du at 400.000 danskere sparer for lidt op til pension og at det især står slemt til hos de små virksomheder, hvor hver anden slet ikke sparer op til pension? Måske er du en del af statistikken, og så er der ekstra god grund til at lytte med. I denne episode ser vi nemlig nærmere på pension og hvordan du kommer godt i gang. Med os har vi Jon F. Lieberkind, Founder & co-CEO hos pensionsselskabet Grandhood – som hjælper små-og mellemstore virksomheder med at få styr på pensionen. Læs mere om Salarys integration med Grandhood: https://salary.dk/lon-og-pension-taler-nu-sammen/
  34 min. 5 sec.
 • Episode #7: Sådan afsætter du ledige vagter og tiltrækker personale med fleksibel løn

  30 SET 2022 · Manglen på arbejdskraft er fortsat en udfordring for mange, men hvad kan man gøre for at stå stærkere i kampen om arbejdskraft? I denne episode skal vi derfor snakke om hvordan fleksibel løn kan bruges til at tiltrække medarbejdere og afsætte ledige vagter. Med os har vi Frederik Møller og Kathrine Møller, fra Tjenerskolen, til at fortælle om hvordan de med fokus på fleksibiliteten har positioneret virksomheden stærkere på arbejdsmarkedet, blandt andet med brugen af Swipe.
  27 min. 25 sec.
 • Episode #6: Lever din virksomhed op til den nye bogføringslov?

  28 SET 2022 · Du har måske hørt at der er kommer en ny bogføringslov, men hvad går den egentlig ud på og er det noget du skal bekymre dig om i din virksomhed? Alessandro Justesen Leoni, administrerende direktør i Billy Regnskabsprogram, er med i studiet for at gøre os klogere på, hvordan din virksomhed lever op til den nye bogføringslov. Hvis du vil vide mere, så kan vi anbefale Billys dybdegående artikel om emnet: https://www.billy.dk/blog/ny-bogfoeringslov-2023/
  15 min. 54 sec.
 • Episode #5: Fra 20 til 140 ansatte på ét år

  25 AGO 2022 · Danske Clerk.io er på en vild vækstrejse, men hvad der er endnu vildere er, hvordan de er lykkedes med at skalere fra 20 til 140 medarbejdere, uden at udvide deres økonomiafdeling. Lyt med når CEO Mikkel Novod deler hemmeligheden bag deres setup og hvordan de har bygget et stærkt digitalt fundament, der har gjort dem i stand til at styre virksomheden agilt og uden friktion for hverken medarbejdere eller kunder.
  26 min. 10 sec.

I MicroHeroes giver vi mikrofonen videre til hverdagens helte hos små- og mellemstore virksomheder i Danmark. Vi deler deres historier, erfaringer, og gode råd til at skabe en mere enkel...

mostra di più
I MicroHeroes giver vi mikrofonen videre til hverdagens helte hos små- og mellemstore virksomheder i Danmark.

Vi deler deres historier, erfaringer, og gode råd til at skabe en mere enkel hverdag med bedre styr på løn, HR, og administration.

Du får også masser af konkrete tips fra holdet hos Salary, til hvordan du sparer tid, slipper for tastearbejde, og får bedre overblik i din virksomheds administration.

Lyt med, når vi hylder de danske MicroHeroes.
mostra meno
Contatti
Informazioni

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca