• Mellem os - Kaori Juzu

  10 GIU 2024 · Kaori Juzu er smykkedesigner på Bornholm, og med hendes japanske baggrund får hendes smykker et helt bestemt præg. Hun fremviser sine smykker på udstillinger over hele verden, og hun har fornyligt været i både München og New York. I Mellem os fortæller hun mere om rejsen fra Japan til Danmark og vejen til at blive smykkedesigner.
  24 min. 30 sec.
 • Mellem os - Robin Hounisen

  6 GIU 2024 · Når du til sommer står på Slotslyngen, og synger med på Benny, Dronning Af Månen og Første Dag, så er det ikke helt tilfældigt, at det netop er de sange, du hører. Musikbooker Robin Hounisen står nemlig for at vælge lige præcis de kunstnere, du synger med på under Wonderfestiwall. Men hvordan vælger man, hvem der skal stå på scenen? Og hvad gør man, når de melder afbud i sidste øjeblik? Det kan du få svar på i Mellem os.
  24 min. 7 sec.
 • Mellem os - Kenn Kjellberg og Poul Forum Sørensen

  5 GIU 2024 · Kenn Kjellberg har med sin store kærlighed til det maritime takket ja til posten som formand for Bornholms Træbådelaug - en post, som han overtager fra Poul Forum Sørensen, der for cirka 20 år siden startede foreningen. Træbådelauget har de seneste år haft en turbulent tid, da lejekontrakten på Sydhavnen i Rønne ikke blev fornyet. Det betød en stor og omfattende flytning til Remisen i Rønne sidste år og forsinkelser på mange andre projekter. I Mellem os fortæller de to herrer om deres kærlighed til træbådene, foreningens historie og ambitionerne for fremtiden.
  29 min. 45 sec.
 • Mellem os - Ben Woodhams

  4 GIU 2024 · Kunstneren Ben Woodhams har 1. juni haft fernisering på udstillingen LAND, der kan opleves på Gudhjem Museum. Under arbejdet med udstillingen har Ben Woodhams i et helt år gået ture i Bornholms indre landskaber og malet akvareller af de motiver, han faldt over undervejs. Nu besøger han Mellem os til et tilbageblik på den lange proces, hvor han arbejdede i alt slags vejr for at lave værkerne til udstillingen og den bog, som der også er kommet ud af projektet.
  28 min. 19 sec.
 • Mellem os - Daniel O'Rourke

  3 GIU 2024 · Daniel O’Rourke er oprindeligt fra England, men han har boet de sidste ti år af sit liv på Bornholm. Nu har Daniel åbnet et kunstgalleri i Gudhjem, og han følger nu sin drøm om at male. O'Rourke har været igennem en brydningstid og forliget sig med tanken om at leve af at være kunstner. Alt det kan du høre mere om i Mellem os.
  27 min. 49 sec.
 • Mellem os - Line Elsig

  31 MAG 2024 · En kvindes cyklus kan sammenlignes med de fire årstider, og forstår vi dem bedre, kan livet tilrettelægges på en måde, der øger livsglæden og mulighederne for succes i både livet og parforholdet. Det mener dagens gæst, der arbejder med kvindesundhed med særligt fokus på den månedlige cyklus - med alt, hvad den indebærer.
  28 min. 8 sec.
 • Mellem os - Kim Eilif Pedersen

  28 MAG 2024 · Kim Eilif Pedersen og hunden Kaos tager ud, når et dyr er i nød. Det kan enten være, at det er blevet påkørt af en bil og løbet væk, sidder fast i et stålhegn eller er blevet anskudt af en jæger. Kaos bruger sin snude til at opsøge dyret, og Kim Eilif Pedersen søger for, at det enten bliver befriet eller får fred. Hør mere om, hvad det kræver af schweisshundefører og schweisshund, når Kim Eilif Pedersen og Kaos er gæster i Mellem os.
  27 min. 10 sec.
 • Mellem os - Lene Holm

  27 MAG 2024 · Hvert år bliver 25.000 danskere ramt af hjernerystelse. Cirka 163 af dem er bornholmere. Af dem er der også nogle, der tager senfølger med sig. Lene Holm er neurooptometrist og kan hjælpe patienter med hjernerystelse til at dæmpe deres senfølger. Mød hende i Mellem os.
  25 min. 50 sec.
 • Mellem os - Ivar Holm

  23 MAG 2024 · En ny bog beskriver for første gang det største fiskerioprør i Danmark - som sågar blev startet af rasende bornholmske fiskere. Udvidede fiskerizoner og nye kvoter fik nemlig fiskere fra nær og fjern til at stå sammen og blokere havne i hele landet. Men, der blev også tid til at danne venskaber og få store oplevelser. Forfatter Ivar Holm var med på sidelinjen og deler egne minder.
  26 min. 55 sec.
 • Mellem os - Thomas Bloch Hansen

  22 MAG 2024 · Kort efter Oberstløjtnant Thomas Bloch Hansen trådte til som bataljonschef for Opklaringsbataljonen, tog han med soldaterne på øvelse i Estland. Nu er han vendt tilbage, og er klar til at finde sig til rette på Almegårds Kaserne, som han forlod for 20 år siden. I mellem os fortæller han om, hvordan øvelsen i Estland er gået, hvorfor han er taget tilbage til Bornholm og om sin første måned som bataljonschef.
  28 min. 15 sec.

Hver uge taler vi med aktuelle personer der har præget nyhedsfladen. Vi går bagom historierne og møder menneskerne bag dem. Så tune in og lyt til en snak, der ikke...

mostra di più
Hver uge taler vi med aktuelle personer der har præget nyhedsfladen. Vi går bagom historierne og møder menneskerne bag dem. Så tune in og lyt til en snak, der ikke er låst i et kort nyhedsformat.
mostra meno
Contatti
Informazioni

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca