Copertina del podcast

Marcus og Realitypanelet

 • Vild Kærlighed panel: Mie, Scott & Mathilde: "VI BYGGER IKKE DE TØMMERFLÅDER!"

  21 GIU 2024 · Der er ærlighed i luften. For det er intet mindre end 3 deltagerer fra DR's Vild Kærlighed der gæster panelet. Mie, Scott og Mathilde fortæller om alkohol, TV-snyd og kærlighed efter programmet. For hvor meget drikker man egentlig imens man optager? Bygger deltagerne overhovedet selv deres tømmerflåder? Hvorfor var der ingen af parrene der endte sammen? Alt det får i svar på lige her. Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter. 
  Ascoltato 48 min. 51 sec.
 • Ex on the Beach - panel: Troy, Lærke & Liv: "JEG ER HANS EJENDEL!"

  14 GIU 2024 · Ex on the Beach sæson 9 er i gang! Marcus er lettere forbløffet over hvor meget ugens gæster, Troy, Lærke og Liv giver af sig selv. Afsnittet er fyldt med afsløringer, Metoo-sager og intern drama. For er der forskel på metoo for mænd og kvinder? Er seksualiseringen af kvindekroppen gået for langt? Hvorfor tror Liv ikke på at Troy og Lærke holder som kærestepar? Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter. 
  Ascoltato 51 min. 27 sec.
 • Ugens panel: Jackie Nevarro & Rasmus Lindbjerg: "DET ER CHRISTIANE SCHAUMBURG-MÜLLERS SPØGELSE!!"

  7 GIU 2024 · Som gæsterne selv siger det; det her må være det mest kaotiske afsnit til dato. Forsidefrue Jackie Nevarro og Prince Charming vinderen Rasmus Lindbjerg gæster studiet, og en ting er sikkert, når de 2 er i samme lokale er alt uforudsigeligt. En cava springer i luften, lyden går og Rasmus lyver om sin halvmarathon tid. Der sker absurd mange ting men panelet og Marcus griner hele vejen i gennem det. Imens kaosset raser giver Jackie og Rasmus råd til Christiane Schaumburg-Müller, Jennifer Lopez og Leo Østigård. Din vært er Marcus Eklud og du er med på en lytter.  
  Ascoltato 49 min. 57 sec.
 • Ugens panel: Sinan & Sille Nimholm: "TIL DIG DER SER MED, DU VED HVAD DU HAR GJORT!!"

  31 MAG 2024 · De to venner Sinan og Sille gæster studiet. De to rutinerede Paradise Hotel-deltagere giver råd til Grevinde Alexandra, forsidefruerne Janni Ree og Jackie Navarro og ikke mindst Brad Pitt. Podcasten tager i løbet af programmet pludselig en dyb drejning, hvor både Sinan og Sille kommer ind på facader, uvenskaber og ikke mindst offentlige konflikter. Dem må Marcus dog ikke udtale sig om grundet juridiske årsager. Din vært er Marcus Eklund, og du er med på en lytter.
  Ascoltato 52 min. 12 sec.
 • Bachelorette-panel: Mads, Lasse & Jacob "SAMTYKKE ER VIGTIGT!!"

  24 MAG 2024 · De kække 'Bachelorette´-drenge Mads, Lasse og Jacob gæster ugens program. Panelet sprudler af energi, og drengene fortæller om ting, der ikke blev vist på tv, kærlighedshistorier og selvrefleksion. Alt i alt er panelet fremragende til at formulere flotte sætninger om kærlighed. Men boys-energien er der stadig! Panelet giver også råd til Julian og Jeanette fra Paradise Hotel, Rapper P. Diddy og Harry Styles. Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter.  Tak til producer-Lotte
  Ascoltato 1 h 1 min. 23 sec.
 • Først Til Verdens Ende-panel: Nadine & Emilie: "JEG LIGNEDE EN HVID PRIVILIGERET KVINDE?!"

  17 MAG 2024 · Det er Først Til Verdens Ende finale. Derfor har Marcus inviteret Nadine og Emilie i studiet til en lille snak. For hold nu op der er mange spørgsmål der presser sig på. Er de uvenner bag kameraet? Må man sabotere de andre hold? Hvorfor elsker alle indonesiske mænd Nadine? De 2 veninder giver også skuespiller Pernille Højmark kærlighedsråd, Mette Frederiksen bliver rådgivet angående AI og selv Dennis Knudsen får gode råd med på vejen. Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter.  Tak til producer-Lotte
  Ascoltato 47 min. 4 sec.
 • Bachelorette-panel: Lissa, Sofie & Boris: "JEG HADER ALTSÅ IKKE BØRN!!"

  10 MAG 2024 · Bachelorette sæson 2 er gået igang! Marcus har derfor fået besøg af de 2 søde kvinder i panelet, ledsaget af tidligere Bachelorette deltager Boris Hiort. Mange spørgsmål presser på og panelet gør alt hvad de kan for fyldestgørende at svare på dem. Panelet rådgiver den tidligere Bachelor Casper , Kim Kardashian og Kronprins Christian. Udover det snakker panelet om Boris og hans forhold til børn, de 2 kvinders madvaner samt selvkritik. Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter. 
  Ascoltato 1 h 3 min. 36 sec.
 • Ugens panel: Gustav Salinas & Janni Ree: "EN TREKANT GJORDE MIG HOMO!"

  3 MAG 2024 · Det er Gustavs første gang i studiet, men nok ikke sidste gang. For den kære gæst er åben, ærlig og rådgivende. Udover Gustavo består panelet af den altid rutinerede Janni Ree, som svarer: "Ingen kommentar" til spørgsmålet om, hvem der anklager hende for utroskab. Det i sig selv er jo en kommentar. Panelet rådgiver også Diamantfamilien og Borat-skuespilleren Sascha Cohen. Nååh ja, og så finder Gustav først ud af 38 minutter inde i programmet, at værten hedder Marcus og ikke Mark. Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter.
  Ascoltato 58 min. 15 sec.
 • Ugens panel: Lenny Pihl & Christel Trubka: "JEG BLEV SMIDT UD AF GRØNLAND!!"

  26 APR 2024 · Endelig premiere! Marcus og Realitypanelet er tilbage og denne uge gæster de tidligere paradisoer og ifølge dem selv, kæmpe realitylegender, Lenny og Christel. Christel kan ikke finde ud af at snakke ind i mikrofonen og Lenny har taget gulvslik med. Udover det fortæller panelet også om kærestebrud, lussinger til Teitur og vilde byture. Der er god stemning i de nye omgivelser, og realityvenneparret er ikke blege for at give ud af sig selv. Når jo så besvarer de selvfølgelig også lytter spørgsmål fra Instagram. Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter. 
  Ascoltato 57 min. 16 sec.
 • Forpremiere: Fie Laursen: "DET ER ET SVIGT!"

  3 APR 2024 · Marcus og Realitypanelet lever videre. Denne gang i samarbejde hos Her&Nu/Realityportalen. Premieren er først d. 26 april men da Marcus fik muligheden for at hive Fie Laursen med tog han den. Fie er måske den mest ærlige version af sig selv og Marcus tager hende igennem den ultimative Fie Laursen timeline. For er der hold i alle de ting hun har sagt og gjort? Hvorfor snakker hun ikke med sin bror mere? Og hvilken version af Fie vælger hun:  - Business Fie - OF Fie - Ejendomsmægler Fie - Hollywood Fie - Blogger Fie - Reality Fie - Musiker Fie - Spirituelle Fie - Religiøse Fie - Danmark har talent Fie  Din vært er Marcus Eklund og du er med på en lytter.  OBS: Hvis du kæmper med selvmordstanker eller lignende, så tag fat i dine nærmeste eller kontakt Livslinjen som har åbent kl. 11-05 alle årets dage på 70 201 201
  Ascoltato 1 h 6 min. 46 sec.

Hver uge hjælper Marcus og Realitypanelet de rige og berømte ud af deres mediestorm. Danmarks reality-stjerner er med deres mange tusinde followers med til at forme den danske ungdom. Det...

mostra di più
Hver uge hjælper Marcus og Realitypanelet de rige og berømte ud af deres mediestorm. Danmarks reality-stjerner er med deres mange tusinde followers med til at forme den danske ungdom. Det er på tide, at de bruger deres stemme rigtigt.
mostra meno
Contatti
Informazioni

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Copertina del podcast

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca