• Copenhell 2024 Rundown

  15 GIU 2024 · I dette bonusafsnit gennemgår Andrew, Bjørn og John årets line-up for Copenhell, fortæller om de acts de skal se og spiller sange fra de kunstnere som de glæder sig allermest til at opleve. Derudover løfter de også sløret for hvem deres liveshow på årets festival skal handle om, og hvem der kommer med som gæster! Dette er et af to bonusafsnit der udkommer i dag, så husk også at lytte til vores afsnit om årets Roskilde Festival line-up.
  54 min. 17 sec.
 • Roskilde Festival 2024 Rundown

  15 GIU 2024 · I dette bonusafsnit gennemgår Andrew, Bjørn og John programmet for årets Roskilde Festival, taler om hvilke acts de skal se, og spiller sange fra de kunstnere som de glæder sig allermest til. Kan Johns påstand om at der ikke findes dårlige Roskilde Festival line-ups virkelig passe? Lyt med og bedøm selv! Dette er et af to bonusafsnit der er udkommet i dag, så husk også at lytte til vores afsnit om årets Copenhell line-up.
  1 h 8 min. 56 sec.
 • Indbegrebet Af Grunge (Live på Silkeborg Bibliotek + Pearl Jam Bonus)

  1 GIU 2024 · I April 2024 tog Andrew, Bjørn og John til Silkeborg for at finde Indbegrebet Af Grunge foran et live publikum, og nu har du mulighed for at høre hvad der skete. Det blev en livlig aften med god debat om hvordan genrer defineres, hvad der gjorde grunge til noget helt særligt, og om hvorvidt der kan opstå nye grungebands i dag. Publikum var meget engagerede, så sørg for at lytte hele afsnittet imed så du også kan høre deres kommentarer efterfølgende. Derudover får du også vores rangeringer af Pearl Jams diskografi sammen med Michael Jose Gonzalez, og der skal naturligvis også trækkes en vinder af vores konkurrence sponsoreret af Vinylpladen.
  1 h 57 min. 34 sec.
 • Pearl Jam (Gæst: Michael Raki Jose Gonzalez)

  18 MAG 2024 · 33 år, 12 albums, utallige b-sider og outtakes - hvordan i alverden koger man et band som Pearl Jam ned til kun et enkelt nummer? Det kan du finde svaret på i dette afsnit, hvor Andrew Bjørn og John allierer sig med musikskribent og forfatter Michael Raki Jose Gonzalez (Ild og Frihed - 50 År Med The Savage Rose, og Danske Albums - Marquis De Sade) for at finde Indbegrebet Af Pearl Jam. Der bliver snakket maratonkoncerter, helteguitar og hvorvidt Eddie Vedder er en meget direkte eller meget obskur lyriker.
  1 h 55 min. 36 sec.
 • Esplicito

  Nirvana (Indbegrebet Af's Version) (From The Vault)

  11 MAG 2024 · Endnu et klassisk afsnit af Indbegrebet Af ser igen dagens lys! Denne gang handler det om det måske vigtigste alternative rockband nogensinde, nemlig Nirvana. Det legendariske grungeband bliver taget under kærlig behandling, og vi har tre meget forskellige vinkler på hvilket nummer der bedst opsummerer deres diskografi. Afsnittet er fra vores anden sæson, og udkom oprindeligt i 2019. Efter sidste sang kan du høre vores refleksioner og kommentarer, optaget 7. Maj 2024, altså dagen inden at det blev annonceret at den legendariske producer og lydtekniker Steve Albini var omkommet. Må han hvile i fred.
  1 h 36 min. 28 sec.
 • Esplicito

  Missy Elliott (Bonus) + Live @ SPOT 2024

  5 MAG 2024 · Gør dig klar til noget af et afsnit! For udover at trække en vinder af vores Missy Elliott konkurrence og rangering af hendes diskografi, så har vi været på SPOT Festival for at optage et liveshow i Palmehaven. Vi har både hardcorebandet Syl og radiolegenden Carsten Holm med som gæster, og så er der en hemmelig gæst som John ikke ved noget om, men som Bjørn og Andrew har arrangeret skal kigge forbi. Tro os, du har ikke lyst til at gå glip af dette afsnit!
  1 h 43 min.
 • Esplicito

  Missy Elliott

  20 APR 2024 · I dette afsnit handler det om en pionær indenfor hiphop, nemlig Missy Elliott. Med sin eklektiske lyd, sit uortodokse flow og sine mange ikoniske looks markerede hun sig som en af de mest unikke hiphopkunstnere nogensinde og banede vejen for alle kvindelige rappere sidenhen. Der bliver snakket om selvtillid, sex og naturligvis Missys legendariske samarbejde med Timbaland, når vi skal finde det ene nummer der opsummerer hendes karriere.
  1 h 20 min. 46 sec.
 • Esplicito

  Tom Waits (Bonus)

  6 APR 2024 · Sæsonens første bonusafsnit er landet! Traditionen tro skal vi både have rangeret diskografi, trukket samtalekort fra Snak! og fundet en vinder af vores konkurrence om en vinyl fra vinylpladen.dk Derudover har Andrew forberedt en case for at Tom Waits fandt sin fortællerstemme allerede på Blue Valentine, og vi ender med at drøfte om vi skal lave endnu et watch-along afsnit ala Cats!
  56 min. 1 sec.
 • Esplicito

  Tom Waits

  23 MAR 2024 · Indbegrebet Af er tilbage, og sæson 7 går igang med en kunstner som vi allerede fik ønsker på tilbage i sæson 1, nemlig Tom Waits. Hvor starter man overhovedet når man skal opsummere en karriere så kringlet og kompromisløs som denne? Kigger man i den beatpoetiske og til tider morbide lyrik? Kigger man efter en sjæler der kan bringe stærke mænd i knæ? Skal det være et nummer der lyder som en losseplads vagt til live? Andrew, Bjørn og John har hvert deres bud, og det bliver noget af en rejse for at finde Indbegrebet Af Tom Waits.
  1 h 35 min. 7 sec.
 • Kendrick Lamar (Indbegrebet Afs Version) (From the Vault)

  16 MAR 2024 · Endnu et af vort tabte afsnit vender endelig tilbage! Denne gang er det vores afsnit om 10'ernes absolut største rapper, Kendrick Lamar, som vi optog tilbage i 2020, lige før hele verden lukkede ned. Præcis som med Taylor Swift afsnittet, så har vi genlyttet afsnittet og optaget en samtale med vores kommentarer og refleksioner som ligger sidst i afsnittet. God fornøjelse!
  1 h 39 min. 59 sec.

Tre musiknørder mødes i hvert afsnit for at diskutere en musikalsk kunstner. Hver har de én sang med som de mener bedst opsummerer denne kunstner. De spiller hver deres sang...

mostra di più
Tre musiknørder mødes i hvert afsnit for at diskutere en musikalsk kunstner. Hver har de én sang med som de mener bedst opsummerer denne kunstner. De spiller hver deres sang og argumenterer, og til sidst stemmer de om hvilken sang der i sandhed er Indbegrebet Af den pågældende artist.
mostra meno
Contatti
Informazioni

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca