• I en samtale om Klarsyn med Carla Chloe Mikkelborg

  2 GEN 2023 · Klarsyn, hvad er nu det? Ja det kan du blive klogere på i denne episode. Som tidligere, hvor vi også har lavet klarsyn, har vi en gæst på besøg. Denne gang får vi besøg af Carla Chloe Mikkelborg. Hun er blandt andet kendt som influencer og stifter af Monday-Bliss. Her får hun en klarsyn session af Christina Taabble Bækgaard, der blandt andet fortæller, hvordan hun tror Carlas 2023 kommer til at forme sig.
  26 min. 17 sec.
 • I en samtale om forandringer

  27 DIC 2022 · Det handler om forandring - og om den sorg forandring også bringer med sig. For det at forandre noget kræver ofte, at vi siger farvel til det der var. Uanset om det er noget indeni os, et kæreste, et job eller andre ting. Men ved at forstå den proces og de følelser en forandring har med sig, kan vi stå bedre og mere klart i den transformation som er under udvikling. For det handler om at kigget på en helt anden særlig ting indeni end selve forandringen og dens udfordringer.
  23 min. 49 sec.
 • I en samtale om klarsyn med Anne Skare

  19 DIC 2022 · I denne episode får vi besøg af Anne Skare som er dansk fremtidsforsker, forfatter, foredragsholder og partner i Universal Futurist. Hun skal have en klarsynssession med Christina, som udvikler sig i en meget spændende retning. Du får lov til at lytte med her.
  34 min. 49 sec.
 • I en samtale om selvkærlighed

  12 DIC 2022 · Ordet selvkærlighed forbindes ofte med en spa behandling, alene tid og lyder for nogen også en lille smule egoistisk. Men selvkærlighed er alt andet end det. Det er næsten modsat - altså egoistisk ikke at være selvkærlig. Hvorfor? Det kan du høre i denne episode. For selvkærlighed eksisterer på mange plan i os. Fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og spirituelt. Hvordan vi lærer at være selvkærlige på alle 4 plan, fortæller Christina om her - og selvfølgelig kan selvkærlighed også være et spabad, men i denne sammenhæng, handler det om noget helt andet.
  30 min. 16 sec.
 • I en samtale om klarsyn sammen med Pernille Lotus

  5 DIC 2022 · I denne episode er medejer af WeAreCube, Pernille Caroline Lotus inviteret til en Klarsynssession hos Christina Bækgaard. Christina kommer blandt andet ind på hvordan Pernilles overlevelses instinkt ofte tager over i hendes måde at være i livet på, og hvordan hun bliver nødt til at ændre hendes selvbillede for at udfolde hendes fulde potentialer. Hør hvordan Pernille tager imod de beskeder hun modtager, og hvordan hun har det med at være i livet lige nu.
  29 min. 49 sec.
 • I en samtale om taknemmelighed

  28 NOV 2022 · Husker du at være taknemmelig - ikke kun for de store ting i livet, men også de helt eksistentielle ting. At trække vejret, at mærke vinden, at vågne op hver morgen. Taknemmelig for dit mod, for dine venner og alle de andre ting du med sikkerhed kunne nævne, hvis du blev spurgt. Taknemmelighed har en kæmpe betydning for vores måde at være i livet på. Hvor meget power og livsenergi taknemmelighed tilføre livet, og hvordan vi kan bruge den til at være mere autentiske i livet og mærke os selv og vores intuition, det fortælle Christina om i denne episode.
  25 min. 46 sec.
 • I en samtale om klarsyn med Katrine Lee Larsen

  21 NOV 2022 · I denne episode, skal du være vidne til en klarsynssession med Founder & CVO hos Copenhagen Cartel Katrine Lee Larsen. Hør Christina Bækgaard bruger hendes evner til at guide og vejlede Katrine, som åbent lytter med og ærligt reflektere over hvilke knapper, Christina har trykket på, under denne session. Og der er vidst ingen tvivl om, at det sagte falder ned, lige der hvor det skal.
  52 min. 43 sec.
 • I en samtale om kriser

  14 NOV 2022 · Hvordan kan kriser være gode for os? Og hvordan kan vi bliver stærkere i den udvikling og lærdom kriser - eller udviklings perioder - giver os, når vi står på den anden side af en kriseramt periode. For det virker jo lidt absurd, at der i kriser også kan være gode ting at hente. I podcasten fortæller Christina åbent om hendes egne kriser, som har givet anledning til enorme refleksioner af livets uendelige potentialer. Christina kommer undervejs også med løsninger til, hvordan du kan bliver bedre til at se de muligheder, som ligger midt i krisen. For selv om kriser gør ondt, skal vi lære at bruge dem til at guide os til et nyt niveau i os selv.
  39 min. 27 sec.
 • I en samtale om Christina Taabbel Bækgaard

  7 NOV 2022 · Livet har bestemt ikke været en dans på roser for Christina. I dette afsnit fortæller Christina hudløst ærligt om hendes historie - og gennem hendes vej til at bruge hendes potentiale - guider hun os lyttere til at se vores muligheder og tage spirituelt lederskab i vores eget liv.
  32 min. 13 sec.
 • I en samtale om Intuition

  31 OTT 2022 · Hvordan kommer du i kontakt med din spiritualitet og dermed også finder vejen til din indre stemme, din intuition - det undersøger jeg, Sara Maria Franch-Mærkedahl, nærmere i denne podcast. Christina Taabbel Bækgaard kommer undervejs også med løsninger til, hvordan du kan bliver bedre til at lytte til din intuition og hvilke reaktioner og følelser, der netop kan være guidende og givende undervejs.
  39 min. 2 sec.

Har du også mærket følelsen af, at noget prøver at guide dig, uden at være sikker på om det er dine tanker - eller rent faktisk din indre stemme der...

mostra di più
Har du også mærket følelsen af, at noget prøver at guide dig, uden at være sikker på om det er dine tanker - eller rent faktisk din indre stemme der taler.
Christina Taabbel Bækgaard er ekspert i at lære dig at bruge spiritualitet til at få øje på dine potentialer og dermed styrke din intuition.
Hun bruger det meste af hendes tid på, at guide klienter til at få et rigere liv i overensstemmelse med dén de er - og dermed styrken til at stå stærkere i dem selv.
For måske vi alle burde investere i os selv - og på den måde få afkast resten af livet.
mostra meno
Contatti
Informazioni

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca