• Antibiotic Resistance

  13 APR 2023 · Listen to this pod to learn more about antibiotic resistance. The different subjects covered in this pod are: types of resistance, resistance mechanisms and a little about the "antibiotic resistance crisi" health systems around the world is facing
  24 min. 13 sec.
 • IMRAD 1.0

  8 MAR 2023 · Hør her Merete Rasmussen fortælle om, hvad IMRAD formatet er, og hvordan det skal bruges – både til at skrive og læse efter!
  22 min. 8 sec.
 • IMRAD 2.0

  8 MAR 2023 · Her følger anden del af vores gennemgang af IMRAD i selskab af Merete Rasmussen. Denne podcast er en mere detaljeret tur igennem brugen af IMRAD formatet.
  27 min. 10 sec.
 • MHC

  8 MAR 2023 · Hør denne podcast med Katrine og kim, og bliv klogere på hvad Major Histocompatibility Complex er. Her bliver snakket om både HLA, MHC I og MHC II.
  10 min. 23 sec.
 • Farmakologi

  8 MAR 2023 · Denne podcast er en hurtig gennemgang af alle (næsten) de begreber læren om lægemidler indeholder. Og så bliver der også snakket lidt om fremtiden.
  17 min. 39 sec.
 • Vaccination

  8 MAR 2023 · Denne podcast har ikke et ord om jul. Til gengæld kan du høre Katrine og Kim fortælle om Vacciner. Et af de største sundhedsmæssige fremskridt videnskaben har givet os de sidste 200 år. Når du har lyttet til podcasten, vil du vide, hvad kineserne gjorde for 1000 år siden, hvorfor det hedder vaccine og noget om bivirkninger. Husk at kommentere, spørge og like us på FB.
  22 min. 5 sec.
 • Zika Virus

  8 MAR 2023 · I denne podcast er Bio Radio med i nyhedsstrømmen. Hør Katrine og Kim fortælle hvad Zika Virus er for et virus, hvor det kommer fra og hvordan man tror det er endt i Sydamerika. Der bliver også fortalt om Aedes aegypti myg, deres spredning og sygdommene Zika virus tilsyneladende kan fremkalde. Endelig kommer der et lille afsnit om diagnosen af Zika virus.
  12 min. 30 sec.
 • Proteiner

  8 MAR 2023 · Hør denne podcast med Katrine og Kim og lær om proteiners struktur, opbygning og lidt om deres funktioner. Selvfølgelig bliver der også talt om aminosyrer og hvad en denaturering er.
  11 min. 26 sec.
 • Human Ernæring

  8 MAR 2023 · “What comes in, must come out” og “Du er, hvad du spiser”. Hør i denne podcast meningen med disse udtryk.
  34 min. 10 sec.
 • Klinisk ernæring

  8 MAR 2023 · Denne podcast er en efterfølger til podcasten “ernæring”. Nu handler det om ernæring i en fagspecifik setting. Her bliver det blandt andet forklaret, hvordan sygdom påvirker kroppens metabolisme.
  16 min. 13 sec.
Contatti
Informazioni
Autore Absalon Podcast
Categorie Istruzione
Sito -
Email kbp@pha.dk

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca