• 120 | Vi fælder dom over ny Mercedes E-klasse! Teknisk gennembrud i #ProjektXM

  3 DIC 2023 · Årets julegave, er da billetter til Bilklubben Live på Bremen Teater den 7. januar 2024! https://www.ticketmaster.dk/event/bilklubben-live-billetter/537969 Podcasten er blevet til med vores samarbejdspartner https://www.gfforsikring.dk/bilklubben Afsnit 120 er publiceret d. 4. december, 2023. Dine værter Christian Grau, Nils Petter Bro og Anders Richter er som altid klar i studiet med et nyt afsnit af Bilklubben Podcast. I dag skal vi... - ...snakke med manden der ved om "Voldsom Volvo" stadig lever? - NP kører VW ID.3 - Ugens bil er den nye Mercedes-Benz E-klasse. - Vi har Seppo igennem, som giver en status på #ProjektXM - I Graukassen svarer vi på spørgsmål fra jer lyttere. - Grau udfordrer til sidst med en quiz om biler fra 80'erne. Rigtig go' fornøjelse!
  1 h 10 min. 51 sec.
 • 119 | Vi har KÆMPE nyheder! Totalt uenige om Kia EV9, episk historie om "Voldsom Volvo"

  26 NOV 2023 · Årets julegave, er da billetter til Bilklubben Live på Bremen Teater den 7. januar 2024! https://www.ticketmaster.dk/event/bilklubben-live-billetter/537969 Podcasten er blevet til med vores samarbejdspartner https://www.gfforsikring.dk/bilklubben Afsnit 119 er publiceret d. 27. november, 2023. Dine tre sædvandlige værter Christian Grau, Nils Petter Bro og Anders Richter er endnu en gang klar i studiet med et hæsblæsende afsnit af Bilklubben Podcast. I dag skal vi... - ...afsløre en nyhed der sikrer at du fortsat kan lytte gratis til Bilklubben Podcast. - Grau har kørt Porsche Cayenne E-Hybrid - NP kører Toyota bZ4X, igen, igen, igen... - Vi ringer til manden der har ejet "Vooooldsom Volvo" og får totalt grineflip! - Grau har ugens bil med, som er en kæmpe KIA EV9 - I Graukassen svarer vi på spørgsmål fra jer lyttere. - NP udfordrer med en quiz om biler fra film & tv-serier! Go' fornøjelse!
  1 h 8 min. 53 sec.
 • 118 | Felix Smith er ugens medvært! ENDELIG må NP sige sin mening om VW ID.7

  19 NOV 2023 · Årets julegave, er da billetter til Bilklubben Live på Bremen Teater den 7. januar 2024! https://www.ticketmaster.dk/event/bilklubben-live-billetter/537969 Podcasten er blevet til med vores samarbejdspartner https://www.gfforsikring.dk/bilklubben Afsnit 118 er publiceret d. 20. november, 2023. I dag har vi inviteret en gæstevært med i studiet, som er selvsamme person, der også kommer med til vores Liveevent i Bremen til januar. Personen er Felix Smith, og I ka' godt glæde jer til en go' time i selskab med ham, og så selvfølgelig dine tre faste værter: Christian Grau, Nils Petter Bro og Anders Richter. I dag skal vi... - ... ha' et indblik i Felix' bilsmag. - NP må endelig fortælle om sin tur i VW ID. 7, og er positivt overrasket. - Grau har ugens bil med, som er en Range Rover Velar plugin hybrid, som med et prisskilt på 1,2 mio. kr. får en lidt blandet modtagelse. - I Brevkassen svarer vi på spørgsmål fra jer lyttere. - Richter udfordrer med en quiz om biler med bogstavet "Y"! Rigtig go' fornøjelse!
  1 h 11 min.
 • 117 | NP har solgt en af sine mest elskede biler! Prius er blevet cool, og tør du købe diesel?

  12 NOV 2023 · https://www.brementeater.dk/datoer/bilklubben til Bilklubben Live på Bremen Teater den 7. januar 2024! Mange pladser er allerede snuppet. Skynd dig inden der er udsolgt! Podcasten er blevet til med vores samarbejdspartner https://www.gfforsikring.dk/bilklubben Afsnit 117 er publiceret d. 13. november, 2023. Grau, NP og Richter er klar i studiet, og i dag skal vi igennem følgende program... - Grau kører Audi RS e-Tron GT. - Richter har besøgt Classic Car House i Lyngby og er blæst bagover. - NP har ugens bil med, som er den nye Toyota Prius. - Vi ringer til FDM for at tale om man tør købe dieselbiler fremadrettet. - I Auktionsnyt skal vi kigge på to særlige og hundedyre Mercedes superbiler. - Richter slutter af som dagens quizmaster! ...go' fornøjelse!
  1 h 12 min. 6 sec.
 • 116 | Wow! Vores gæstevært har designet BMW i5. Grau kører Volvo EX30 og NP VW ID.7

  5 NOV 2023 · https://www.brementeater.dk/datoer/bilklubben til Bilklubben Live på Bremen Teater den 7. januar 2024! Mange pladser er allerede snuppet. Skynd dig inden der er udsolgt! Podcasten er blevet til med vores samarbejdspartner https://www.gfforsikring.dk/bilklubben Afsnit 116 er publiceret d. 6. november, 2023. Grau, NP og Richter er klar i studiet, og denne gang har vi en ganske særlig gæstevært med! - Den danske BMW-designer Anders Thøgersen er på besøg hos Bilklubben i Danmark, og han har taget en BMW i5 med! - NP har været på pressetur for at kigge på VW ID. 7... - ... mens Grau og Richter har været i Spanien for at kigge på Volvo EX30 - I nyhederne kigger vi på en nyhed om de stigende udgifter til transport i Danmark. - Auktionspriser skal vi også runde, hvor temaet er "Wolf of Wall Street" - Quiz med NP som quizmaster, Brevkassen og alt muligt andet... ...rigtig go' fornøjelse!
  1 h 12 min. 37 sec.
 • 115 | Grau kører ENORM Land Rover Defender og laver helt nyt QUIZ-format!?!

  29 OTT 2023 · https://www.brementeater.dk/datoer/bilklubben til Bilklubben Live på Bremen Teater den 7. januar 2024! Mange pladser er allerede snuppet. Skynd dig inden der er udsolgt! Podcasten er blevet til med vores samarbejdspartner https://www.gfforsikring.dk/bilklubben Afsnit 115 er publiceret d. 30. oktober, 2023. Grau, NP og Richter er som altid klar til endnu et afsnit i studiet, hvor der skal kigges på følgende... - Richter fortæller om sin køretur i en sjælden Porsche 911 Carrera RS - Grau kører en KÆMPE Land Rover Defender - NP kører Polestar 2 - I samarbejde med Campen Auktioner tager vi det sidste tjek på buddene fra auktionskataloget af den bornholmske bilsamling. https://campenauktioner.hibid.com/catalog/488562/9200-net--bilsamling-momsfri--bornholm-og-helsing-r-/?ipp=10 - I nyhederne kigger vi på en smuk konceptbil fra Mazda, og får et indblik i nogle interessante tal omkring forurening af den danske vognpark. - Quiz med Grau ved roret, Brevkassen og alt muligt andet... ...go' fornøjelse!
  1 h 7 min. 4 sec.
 • 114 | NP kører VILD Lexus bus! Pristjek af auktionspriser fra vores ladefund på Bornholm

  22 OTT 2023 · https://www.brementeater.dk/datoer/bilklubben til Bilklubben Live på Bremen Teater den 7. januar 2024! Mange pladser er allerede snuppet, så skynd dig inden der er udsolgt! Podcasten er blevet til med vores samarbejdspartner https://www.gfforsikring.dk/bilklubben Afsnit 114 er publiceret d. 23. oktober, 2023. Efter en velfortjent efterårsferie er Grau, NP og Richter igen klar i studiet, hvor vi skal kigge på følgende... - Grau kører BMW M3 Touring - NP har været på på pressetur for at kigge på den nye luksusbus Lexus LM. - NP fyrer op for en ny efterlysning af 3 x Toyota Supra. - I samarbejde med Campen Auktioner tager vi temperaturen på buddene fra auktionskataloget af den bornholmske bilsamling. https://campenauktioner.hibid.com/catalog/488562/9200-net--bilsamling-momsfri--bornholm-og-helsing-r-/?ipp=10 - I nyhederne finder vi ud af at man kan ombygge en Suzuki Jimny til en Ford Bronco, og at Tesla sælger en ATV til blot 15.000 kr.! - Vi ringer til et medlem af juryen til Årets Bil 2024 og hører mere om finalisterne. - Quiz, Brevkassen og alt muligt andet får du også med i denne uge... ...rigtig go' fornøjelse!
  1 h 9 min. 28 sec.
 • 113 | Breinholt skal ha' ny bil! BMW M2 er med i studiet, og Fisker har fyldt pengetanken

  8 OTT 2023 · https://www.brementeater.dk/datoer/bilklubben til Bilklubben Live på Bremen Teater den 7. januar 2024! Mange pladser er allerede snuppet, så skynd dig inden der er udsolgt! Podcasten er blevet til med vores samarbejdspartner https://www.gfforsikring.dk/bilklubben Afsnit 113 er publiceret d. 9. oktober, 2023. Endnu en gang er Grau, NP og Richter klar i studiet, hvor vi inden efterårsferien skal kigge på følgende... - NP skal på pressetur for at kigge på den nye Lexus LM. - Grau kører BMW M2 efterfulgt af M3 Touring - Breinholt giver en status på sit billiv, men ender med at tale om vinterbadning, som Richter også har en forkærlighed for. Oh well... - I samarbejde med Campen Auktioner gennemgår vi vores favoritter i auktionskataloget fra den bornholmske bilsamling. https://campenauktioner.hibid.com/catalog/488562/9200-net--bilsamling-momsfri--bornholm-og-helsing-r-/?ipp=10 - I nyhederne finder vi ud af at Fisker har fået fornyet kapital, og at manuelt gear er på vej tilbage! - Og så skal vi da have et nyt indslag på banen, hvor vi skal teste en stribe autoprodukter. - Quiz, Ugens bil og alt muligt andet får du også med i denne uge... ... go' fornøjelse!
  1 h 10 min. 31 sec.
 • 112 | Vi finder 148 biler gemt på Bornholm! Og Teslas lastbil er på endelig på gaden

  1 OTT 2023 · https://www.brementeater.dk/datoer/bilklubben til Bilklubben Live på Bremen Teater den 7. januar 2024! Mange af de gode pladser er allerede taget, så skynd dig! Podcasten er blevet til med vores samarbejdspartner https://www.gfforsikring.dk/bilklubben Afsnit 112 er publiceret d. 2. oktober, 2023. NP, Richter & Grau er endnu en gang klar i studiet, hvor vi skal kigge på følgende... - Richter afslører sin yndlings-Lamborghini, som ikke falder i Graus smag. - Nissan viser sejt koncept, kinesiske BYD laver sejlende bil, og Teslas lastbil er på vejene. - Vi har været på Bornholm og udforsket et ægte ladefund med i alt 148 biler ejet af én mand. Se videoen på vores YouTube! - Ugens bil er en genganger i form af Toyota bZ4X, som har fået en tiltrængt softwareopdatering. - "Hvilken bil har vi fortrudt at have ejet?" er bare ét af de indkomne spørgsmål i Graus Brevkasse. - OG så slutter vi traditionen tro afsnittet af med en '8-ledetråde-quiz', med Richter som quizmaster! Rigtig go' fornøjelse!
  1 h 10 min. 36 sec.
 • 111 | Juhu! Vi laver LIVESHOW på Bremen! Mens ”Projekt XM” ikke kører efter planen...

  24 SET 2023 · Vi afholder Bilklubben Live på Bremen Teater d. 7 januar 2024 https://www.brementeater.dk/datoer/bilklubben Skynd dig, inden de er udsolgt! Podcasten er blevet til med vores samarbejdspartner GF Forsikring. Afsnit 111 er publiceret d. 15. september, 2023. NP, Richter & Grau er klar i studiet, hvor vi skal kigge på følgende... - Richter har kørt den sidste langtur i sin Porsche 996 Turbo for i år, og han er nærmest helt nyforelsket. - NP har lidt nyt med om RAV4-gate og har fundet en gammel Hamborg-taxa (bogstaveligt talt) han overvejer som vinterbil. - Vi har før rost BMW's Neue Klasse koncept, og nu har vi fundet ud af, at en dansker står bag!?! - Vi ringer til Seppo for at få en opdatering på #ProjektXM. - Auktionsnyt og efterlysninger er tilbage! Vi kigger bl.a. på Niki Laudas "Race of Champions" Mercedes 190E i racertrim og Nicklas Bendtners Porsche Taycan Turbo S. - OG så slutter vi traditionen tro afsnittet af med en '8-ledetråde-quiz', med NP som quizmaster! Go' fornøjelse!
  59 min. 30 sec.

Velkommen til Bilklubben, hvor bilnørderne Christian Grau, Nils Petter Bro og Anders Richter fast sidder klar hver uge til at lukke dig indenfor i deres firehjulede univers. Hver uge sender...

mostra di più
Velkommen til Bilklubben, hvor bilnørderne Christian Grau, Nils Petter Bro og Anders Richter fast sidder klar hver uge til at lukke dig indenfor i deres firehjulede univers.

Hver uge sender vi et afsnit af Bilklubben, og vi vil elsker at du joiner os til en time i godt selskab – også selv om du slet ikke ved noget om biler. Vi gør dig klogere, bare rolig. Også hvis du har brug for et godt bilråd.

Som en lille bonus slutter vi hvert afsnit af med en episk quiz.
mostra meno
Contatti
Informazioni

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca