• Hans-Kristian Vittinghus: - I stolthed og sorg (53)

  6 GIU 2024 · Han stoppede sin internationale karriere i efteråret efter 18 år på toppen. Fra de helt store sejre til brutale skuffelser har "HK"s badmintonkarriere budt på lidt af hvert fra begge ender af følelsesspektret, ligesom der i privatlivet er både store lykkelige øjeblikke samt stor sorg. Hør ham fortælle om det hele i dette afsnit af "Af Banen".  Dagens gæst: Hans-Kristian Vittinghus Vært: Oliver Preben Jørgensen Teknik: Heine Jørgensen Redaktion: Caroline Eiersø Redaktør: Miklas Ravn Campbell Har du en god historie, ros eller ris. Skriv til miklas@sh.dk.
  47 min. 40 sec.
 • Signe Bro: - Min identitet var bundet op på OL (52)

  30 MAG 2024 · Efter OL i Tokyo opstod der et stort tomrum hos Signe Bro. Hun havde indfriet sin helt store drøm, så hvad nu? Nu fortæller hun, hvordan hun fandt - og bliver ved med at finde - glæden ved at svømme igen, om forventningerne til OL i Paris, og hvordan hun kan være en af Danmarks bedste svømmere, når hun slet ikke bliver drevet af at konkurrere.  Dagens gæst: Signe Bro Vært: Caroline Eiersø Teknik: Heine Jørgensen Redaktion: Oliver Preben Jørgensen Redaktør: Miklas Ravn Campbell Har du en god historie, ros eller ris. Skriv til miklas@sh.dk.
  41 min. 4 sec.
 • Bo Hamburger: Livets hårdeste stigning (51)

  27 MAG 2024 · Han var en del af den gyldne cykelårgang, der tryllebandt befolkningen i 90'erne, men en helt anden virkelighed ramte Bo Hamburger, da karrieren sluttede. Her ramte en voldsom depression, og pludselig skulle han finde nye veje tilbage til livsglæden. I dette afsnit af "Af Banen" fortæller cykelstjernen om blandt andet netop depression, at skuffe sine børn, at miste sine forældre, forholdet til Bjarne Riis og livet anno 2024.  Dagens gæst: Bo Hamburger Vært: Oliver Preben Jørgensen Teknik: Heine Jørgensen Redaktion: Caroline Eiersø Redaktør: Miklas Ravn Campbell Har du en god historie, ros eller ris. Skriv til miklas@sh.dk.
  58 min. 52 sec.
 • Michael Mortensen: - Det var en sorg (50)

  9 MAG 2024 · I denne anden og sidste del af vores interview med Michael Mortensen fortæller han om dengang i sin spæde trænerkarriere, hvor han fik fingrene i et lysende talent, der gav ham søvnløse nætter. Hans navn var selvfølgelig Frederik Fetterlein. Det var længe, inden han i 2011 skrev historie med kinesiske Li Na, da de to blev den første danske træner og asiatiske spiller til at vinde en grand slam. Og så tager vi temperaturen på dansk tennis i 2024. Dagens gæst: Michael Mortensen Vært: Caroline Eiersø Teknik: Heine Jørgensen Redaktion: Oliver Preben Jørgensen Redaktør: Miklas Ravn Campbell Har du en god historie, ros eller ris. Skriv til miklas@sh.dk.
  42 min. 7 sec.
 • Christian Dalmose (49)

  6 MAG 2024 · Han har stået i spidsen for en række af de største danske håndboldklubber, men karrieren er i høj grad også løbet ind i nogle hårde nederlag. Nu er Christian Dalmose aktuel med selvbiografien "Fra gadedreng til mestertræner", og i dette afsnit af "Af Banen" løfter han sløret for nogle af de gange, han er løbet hovedet mod muren, blevet stukket i ryggen og fortæller om vejen til toppen.  Dagens gæst: Christian Dalmose Vært: Oliver Preben Jørgensen Teknik: Heine Jørgensen Redaktion: Caroline Eiersø Redaktør: Miklas Ravn Campbell Har du en god historie, ros eller ris. Skriv til miklas@sh.dk.
  26 min. 46 sec.
 • Michael Mortensen: - Jeg er utrolig privilegeret (48)

  2 MAG 2024 · Tennisspiller, træner, ekspert og kommentator. Michael Mortensen har haft mange titler i tennissens verden, men én ting har været konstant. Han har aldrig sluppet sporten. I denne del 1 af i to udsendelser fortæller han om at blive "adopteret af Sverige", rivaliseringen med Peter Bastiansen, at går fra single til double, og om en vild bytur med Bjørn Borg. Dagens gæst: Michael Mortensen Vært: Caroline Eiersø Teknik: Heine Jørgensen Redaktion: Oliver Preben Jørgensen Redaktør: Miklas Ravn Campbell Har du en god historie, ros eller ris. Skriv til miklas@sh.dk.
  33 min. 13 sec.
 • René Holten Poulsen: - En dag skal man jo stoppe (47)

  24 APR 2024 · Han har vundet så mange mesterskaber, at han ikke længere har styr på det, og han er en af de mest succesfulde danske atleter nogensinde. Alligevel har karrieren også budt på modgang - blandt andet et brud med forbundet i 2022. Nu kæmper René Holten Poulsen for at komme med til et sidste OL, inden karrieren slutter, og så er han lige blevet far. Hør ham reflektere over både de store og små ting i tilværelsen i dette afsnit af "Af Banen".  Dagens gæst: René Holten Poulsen Vært: Oliver Preben Jørgensen Teknik: Heine Jørgensen Redaktion: Caroline Eiersø Redaktør: Miklas Ravn Campbell Har du en god historie, ros eller ris. Skriv til miklas@sh.dk.
  57 min. 9 sec.
 • Patrick Hyldgård: Den mest ambitiøse fodboldklub i Europa (46)

  15 APR 2024 · I B.93 gør man tingene på sin egen måde. Det er en kulturinstitution, før det er en fodboldklub. I denne uges afsnit af Af Banen, har vi besøg af direktør Patrick Hyldgård, der har været med til at gøre klubben kult blandt københavnerne. Budgettet er muligvis lille, men ambitionerne er store. Dagens gæst: Patrick Hyldgård Vært: Caroline Eiersø Teknik: Heine Jørgensen Redaktion: Oliver Preben Jørgensen Redaktør: Miklas Ravn Campbell Har du en god historie, ros eller ris. Skriv til miklas@sh.dk.
  51 min. 20 sec.
 • Jesper Skibby: I kamp for familien, ægteskabet, sejre ... og livet (45)

  4 APR 2024 · Han charmerede hele befolkningen i 1990'erne med sit skæve smil, kække kommentarer og ikke mindst de mange flotte resultater på cyklen, men inde bag facaden gemmer Jesper Skibby på mange års løgne, bedrag og traumatiske oplevelser. I dette afsnit af "Af Banen" taler cykelikonet ud om misbrug, familiekonflikter, tv-skandaler og det at kæmpe for ægteskabet.  Dagens gæst: Jesper Skibby Vært: Oliver Preben Jørgensen Teknik: Heine Jørgensen Redaktion: Caroline Eiersø Redaktør: Miklas Ravn Campbell Har du en god historie, ros eller ris. Skriv til miklas@sh.dk.
  52 min. 59 sec.
 • Caroline Møller: Det er alt eller intet (44)

  25 MAR 2024 · Når Caroline Møller går i ringen, så er det alt eller intet. Hun drømmer nemlig om at blive den næste store MMA-stjerne. Men sporten har trange kår i Danmark – især som kvinde. I denne uges afsnit af Af Banen, fortæller hun om at rejse sig efter nederlag, om de fordomme hun møder, og hvordan hun tømmer sine ”blomkålsører”, når de ikke vil hjælpe hende på skadestuen. Dagens gæst: Caroline Møller Vært: Caroline Eiersø Teknik: Heine Jørgensen Redaktion: Oliver Preben Jørgensen Redaktør: Miklas Ravn Campbell Har du en god historie, ros eller ris. Skriv til miklas@sh.dk.
  37 min. 38 sec.

Hvad sker der, når kampen er fløjtet af, efter projektørerne er slukkede - og publikum er gået hjem? Det får du svaret på i SE og HØR's nye sportspodcast "Af...

mostra di più
Hvad sker der, når kampen er fløjtet af, efter projektørerne er slukkede - og publikum er gået hjem? Det får du svaret på i SE og HØR's nye sportspodcast "Af banen", hvor sportens hovedpersoner fortæller om alt det, du ikke kan se på TV.
mostra meno
Contatti
Informazioni

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca