مسجد فاطمه زهرا -اشرف۳

4 mag 2022 · 6 min. 38 sec.
مسجد فاطمه زهرا -اشرف۳
Descrizione
چندان باور کردنی نبود که مجاهدین هجرت کرده از عراق، یک‌سال بعد از انتقال پیروزمند به آلبانی، دست به ساختن شهری بزنند؛ مشابه «اشرف ۱» و در شان و شکوه «اشرف۳»؛ اما این «نامحال و ناممکن»، در مدتی کمتر از یک‌سال محقق شد. آنها با سماجت و سخت‌کوشی رزمنده در یک کار جمعی شکوهمند، مینیاتوری، تودرتو و به موازات هم، شهری را بنا کردند که نظم و ترتیب بناها، تمیزی گذرگاهها و خیابان‌هایش برای دیدارکنندگان آن همیشه با اعجاب و تحسین همراه بوده است. شهری که پیش از دمیدن آفتاب، با ضرب‌آهنگ قلب ساکنانش بیدار می‌شود و شباهنگام با نبض ستارگان سو سوزن و پاشیده بر آسمانش به خواب می‌رود. شهری مشک‌آمیز و عجین با زمزمهٔ برگ‌های سبز درختان در صبح و دهان متبسم گلهای رنگارنگ در عبور نرم نسیم.

شهر مجاهدان با طاق مرمرین پیروزی و نماد کانون‌های شورشی در ورودی، موزه مقاومت و مزار خاوران در جوار میدان لاله و پارک انزلی در یال دیگر و بالاخره مسجد فاطمه زهرا در کانون شهر، که همزمان با عید سعید فطر، میزبان رئس جمهور برگزیده مقاومت مریم رجوی و سخنان پرشور ایشان بود که فطر رهایی میهن در زنجیر را بشارت دادند.

ساختن مسجدی هم‌تراز با استانداردهای هنر ایرانی و سنت اسلامی در اروپا از اقداماتی است که بسا بن‌بستها را در هم خواهد شکست.



خدنگ‌های آتشین به قلب ارتجاع
مسجد فاطمه زهرا در اشرف۳، از چند ویژگی برخوردار است که هر یک از آنها خدنگی آتشین به قلب ارتجاع و مساجد ضرار آخوندی است:

این مسجد «نشانه و نمادی از اسلام رهایی‌بخش مجاهدین است و رو در روی رژیم و ضداسلام آخوندها قرار دارد» (۱). مجاهدین این اسلام را در کوران عمل انقلابی و در مبارزه‌یی سهمگین و آمیخته با رنج و شکنج با استبداد و ارتجاع به دست آورده‌اند. آنها با اتکا به این برداشت ترقی‌خواهانه و پویا از اسلام توانسته‌اند ۵۶سال مبارزه با شاه و شیخ را به پیش ببرند. اسلامی که محمد حنیف‌نژاد مرزبندی اصلی آن را نه بین با خدا و بی‌خدا، بلکه بین استثمارکننده و

استثمار‌ شونده می‌دانست.

این مسجد با نام «فاطمه زهرا» بر سر در خود، خط سرخ پر رنگی با نظام دجال ولایت فقیه می‌کشد؛ نظامی که زن‌ستیزی، دجالیت، سرکوبگری و صدور تروریسم از سرشت‌نشانهای آن است.

بر بالای گنبد این مسجد، پرچم سرخ هیهات مناالذله حسینی برافراشته شده است. این گویاترین شاخص شورشگری و انقلاب مستمر علیه استبداد و واپسگرایی تحت نام دین است. کانون‌های شورشی با الهام از این پرچم، در کار قیام‌آفرینی در میهن اسیر هستند. راهنمای عمل آنها در تهاجم به حوزه‌های جهل و جنایت آخوندی، منش و روش سرور شهیدان است که در این رایت خون‌نقش سمبلیزه می‌شود.

بر سر در این مسجد آیه‌یی حک شده است که بر بالای آرم سازمان مجاهدین قرار دارد: «فَضَّلَ اللَّهُ الْمُجَاهِدِینَ عَلَی الْقَاعِدِینَ أَجْرًا عَظِیمًا»

سجدآوران و نیایش‌گران این مسجد، پیشتازان جان بر کفی هستند که اغلب بیش از دو سوم عمر خود را در مبارزه با استبداد دینی سپری کرده‌اند. آنها با الهام از پیام آزادیبخش اسلام، خامنه‌ای و آخوندهای دین‌فروش دربار او و پاسداران جنایت و جاهلیت را بزرگترین دشمنان ایران و ایرانی می‌دانند و برای سرنگون کردن بت عمامه‌دار و پرستندگانش از هیچ مجاهدتی فروگذار نمی‌کنند.

«این مسجد خط باطل‌کننده و سوزاننده‌یی بر مسجدهای ضرار رژیم ولایت فقیه می‌کشد. فریاد بلندی است بر سر همه آخوندها که وای بر شما که نمازهای شیادانه و دجالانه می‌خوانید تا دزدی اموال مردم را توجیه کنید، تا قتل‌عام ۳۰هزار زندانی مجاهد و مبارز و کشتار ۱۵۰۰ جوان دلیر در قیام آبان را بپوشانید، تا قتل و جرح روزانه کارگران زحمتکش و کولبران و سوخت‌بران را در مراکز چپاول و بهره‌کشی بی‌اهمیت جلوه بدهید» (۲).



خانهٔ آزادی، خانهٔ مردم و پایگاه قیام
مساجد در ایران اسیر، اکنون نمادهای دجالیت و ریا و اماکن بیتوتهٔ بسیج ضدمردمی، لباس‌شخصی‌های قاتل و عناصر اطلاعاتی رژیم هستند. پروپاگاندای حکومتی را ترویج می‌کنند. در صحن و شبستان آنها اقدامات سرکوبگرانه علیه آزادیخواهان سازماندهی و هدایت می‌شود. پیام برپا داشتن مسجدی با گنبد فیروزه‌یی و گلدسته‌های لاجوردی در اشرف۳ این است که می‌توان و باید مساجد ایران را آزاد کرد و آنها را به خانهٔ آزادی، خانهٔ مردم و محل‌هایی برای تجمع و هماهنگی قیام‌آفرینان تبدیل کرد.

پیام این مسجد ضدارتجاع و بنیادگرایی این است که خمینی، خامنه‌ای، رئیسی و دایناسورهای عمامه‌دار هیچ ربطی به آیین رهایی‌بخش و بردبار اسلام ندارند. مقاومت ایران همان‌طور که توانست شیر و خورشید پرچم ایران را به جایگاه حقیقی آن بازگرداند، خواهد توانست با قیام سراسری مردم ایران، بساط دجالگری ارتجاع دین‌فروش را از جغرافیای ایران بروبد.

پیام این مسجد، آزادگی، ایستادگی، شورشگری، مقاومت به هر قیمت، برادری بین آیین‌ها، ارتجاع‌زدایی و پایان دادن به هر نوع دجالیت و ریاورزی است.



پانوشت: ـــــــــــــــــــــــــــــــــ

(۱) و (۲) پاراگراف‌هایی از سخنرانی، رئیس جمهور برگزیدهٔ مقاومت، مریم رجوی، در شب عید سعید فطر در مسجد فاطمه زهرا در اشرف۳
Informazioni
Autore Radio Mojahed - رادیو مجاهد
Organizzazione Radio Mojahed - رادیو مجاهد
Sito -
Tag

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Copertina del podcast

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca