خفگی اقتصادی در بن‌بست بی‌راه‌حلی - مروری بر رسانه ها

30 lug 2020 · 6 min. 17 sec.
خفگی اقتصادی در بن‌بست بی‌راه‌حلی - مروری بر رسانه ها
Descrizione
روزنامه‌های حکومتی در روز چهارشنبه هشتم مرداد، آینهٔ بن‌بستهای نظام در عرصه‌های داخلی و خارجی و چشم‌انداز وحشت از انفجار خشم مردم است. موضوع مشترک روزنامه‌های هر دو باند حاکم به صدا درآوردن آژیر قرمز کرونا و انداختن تقصیرها به گردن باند روحانی است.

رسالت از باند خامنه‌ای نوشته است: «این وخامت چندان دور از انتظار نبود و تقریباً می‌شد حدس زد که حاصلِ تصمیمات شتاب‌زده همین است. ستاد ملی مقابله با کرونا هم تابه‌حال نشان داده که می‌خواهد جامعه را به سمت کنار آمدن با شرایط ویروسی سوق دهد و در یک‌کلام، به‌دنبال اعمال محدودیت‌های جدی‌تر و سختگیرانه‌تر نیست!»





ستاره صبح زیر عنوان «برگزاری سه کنکور سراسری، مانند بمب کرونا خواهد بود»به‌نقل از یک مقام حکومتی به مخالفت مردم با سیاست‌های جاری نظام اذعان کرده و نوشته است: «حدود ۷۰درصد از مردم در شرایط فعلی که تعداد جان‌باختگان و مبتلایان کرونا به اوج رسیده و هر روز رکورد روز قبل را می‌شکند، عنوان کرده‌اند که خواهان تعطیلی و قرنطینه کامل کشور و تأمین مایحتاج عمومی ضروری هستند... این در حالی است که دولت این روزها برخلاف نظر متخصصان بر برگزاری تجمعات مانند کنکورهای سراسری و مراسم مختلف مانند مراسم دعای عرفه، نماز عید قربان و مراسم عزاداری ماه محرم اصرار می‌کند».



مستقل هم از تمایل روحانی برای راندن مردم به ابتلای عمومی تحت عنوان «ایمنی گله‌ای» خبر داده و افزوده: «ایمنی‌زا نبودن ابتلا به ویروس و ابتلای مجدد بیماران دو روی یک سکه برای بی‌اعتبار ساختن نظریه ایمنی گله‌ای و بی‌ارزش کردن راهبردهایی هستند که بر اساس این ذهنیت شکل گرفته است. اگر این دو پدیده رخ دهند که احتمال آن بسیار است نه فقط توهمی به نام تحقق ایمنی گله‌ای وجود نخواهد داشت بلکه کشور به‌سرعت به سوی یک ناامنی گله‌ای خواهد رفت و این بیش از یک کابوس است».



خفگی اقتصادی در بن‌بست بی‌راه‌حلی
رشد سرسام‌آور قیمت‌ها در عین رکود و بیکاری موضوع مشترک در روزنامه‌های هر دو باند حاکم است. کیهان خامنه‌ای با عنوان «مرکز پژوهش‌های مجلس اعلام کرد؛ میانگین رشد اقتصادی از سال۹۱ تا ۹۸ نزدیک به صفر درصد است!» افزوده است: «متوسط نرخ تورم بلندمدت اقتصاد ایران نزدیک به ۲۰درصد بوده است. در حالی که متوسط نرخ تورم در سال۲۰۱۸ در دنیا، ۲.۴ درصد بوده، ایران پس از ونزوئلا، زیمبابوه و آرژانتین در رتبه چهارم جهان قرار دارد».



جهان صنعت از باند مغلوب هم از بن‌بست و بی‌راه‌حلی نظام خبر داده و نوشته است: «به‌نظر می‌رسد خروج از وضعیت نامطلوب کنونی از سه مسیر ممکن شود که هر سه مسیر به بن‌بست خواهند رسید». این روزنامه در ادامه پیش‌بینی کرده است که تداوم وضع فعلی نظام را از «رتبه چهارم تورم به مقام دوم دارای بالاترین تورم در سطح جهانی» خواهد رساند.

برخی از سایر بحرانهای رژیم از جمله فساد و غارت هم موضع طنز روزنامه‌های هر دو باند شده است. برای نمونه به‌سیاست روز از باند خامنه‌ای نگاه می‌کنیم: نوشته:

«جراید: حبوبات را دیگر باید جزو کالا‌های لاکچری محسوب کنیم.

با توجه به این خبر کدام یک از القاب زیر به حقیقت نزدیک‌تر است؟

الف) پادشاه نخود گرد

ب) سلطان تخم انچوچک

ج) عالیجناب لوبیا چیتی

مدیر گورستان ابن‌بابویه: مافیای قبر آقایی به نام «س. ح. ا» است که چهل سال با نفوذ و ثروت خود و تأیید اوقاف، دفن اموات در امامزاده‌های کل تهران را در انحصار دارد.

با توجه به این خبر کدام یک از القاب برازنده ایشان است؟

الف) سلطان قبر

ب) قبرالسلطنه

ج) مقبره السلاطین

رئیس سابق کمیسیون اصل نود: اکثریت نمایندگان فاقد تجربه نمایندگی هستند، اما ... در مجلس زیاد است.

نقطه چین فوق را با گزینه مناسب پر کنید.

الف) صندلی راحت برای چرت زدن

ب) مواد بهداشتی نظیر الکل و ماسک

ج) خوراکیهای خوشمزه نظیر هلو

د) انا رجل (همان منم منم زدن خودمانی)»
Informazioni
Autore Radio Mojahed - رادیو مجاهد
Organizzazione Radio Mojahed - رادیو مجاهد
Sito -
Tag

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Copertina del podcast

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca