خامنه‌ای، روحانی و معمای تناقض بزرگ

13 mag 2020 · 5 min. 7 sec.
خامنه‌ای، روحانی و معمای تناقض بزرگ
Descrizione
می‌گویند «معما چو حل گشت آسان شود». این ضرب‌المثل معروف فارسی برای هر مسأله‌یی از جمله یک موضوع پیچیدهٔ اجتماعی یا سیاسی که مدتها ذهنها را گرفته، در لحظهٔ حل شدن، مورد استفاده دارد. اما در شرایط حاکمیت سیاه آخوندها در میهنمان معنای دیگری هم دارد و آن این است که موضوعاتی به‌روشنی روز در اظهارات و موضع‌گیریهای سردمداران نظام ولایت یعنی خامنه‌ای و روحانی چنان تکذیب با تبلیغ می‌شود که تبدیل به معما می‌شود.



نمونه‌اش دروغ‌پردازیهای یومیهٔ روحانی است که از جمله تازه‌ترینش روز سه‌شنبه ۲۳اردیبهشت تکرار شد. او در جمع گروهی از ایادی رژیم که از آنها با عنوان اندیشمندان دانشگاهی و حوزوی نام برده شده، باز هم بر طبل تو خالی موفقیتهای رژیم در مقابله با کرونا کوبید و از جمله گفت: «تا این مرحله می‌توانیم بگوییم عملکرد ما در مقابله با کرونا نسبت به بسیاری از کشورها قابل بحث بوده و بسیاری از کشورها این عملکرد را مورد تمجید قرار می‌دهند». روش غنی‌شدهٔ گوبلزی ایجاب می‌کند که هیچ شکافی باقی نگذارد و بگوید بسیاری از کشور در مقابل پیشرفتهای نظام ولایت انگشت به‌دهان مانده‌اند.



رئیس‌جمهور ارتجاع هم‌چنین در مورد تولید تجهیزات و مواد مقابله با کرونا هم مجدداً تکرار کرد که اکنون این تجهیزات و مواد را به سایر کشورها صادر می‌کنند. حتی حساب نمی‌کند که این دولتها می‌توانند ادعای سران نظام را تکذیب و برایشان مایهٔ آبرو‌ریزی شوند. همان‌طور که دولت ترکیه ادعای اخیر ظریف را در مورد دریافت کیتهای آزمایش کرونا تکذیب و اعلام کرد که هیچ محموله تست کرونا از ایران دریافت نکرده‌ایم. پیش از این وزارت‌خارجهٔ آلمان نیز در مورد ادعای دریافت کیتهای تست کرونا از ایران اظهار بی‌اطلاعی کرده بود.



اما تکذیبها منحصر به دولتها نیست، این بخش کوچکتر رسوایی است. معما از آنجا به‌وجود می‌آید که به‌شکل روزانه و جریان‌وار به‌موازات دعاوی مسخرهٔ آخوند روحانی، شاهد تکذیب این دعاوی از جانب کارگزاران دولتی و رسانه‌های حکومتی هم هستیم. جالب این‌جاست که هر چقدر روحانی شیادانه‌تر و وقیحانه‌تر دروغ می‌گوید، تکذیبها هم قویتر و سنگین‌تر مطرح می‌شود.



مثلاً نمکی که وزیر بهداشت روحانی است و باید حرفهای او را گام‌به‌گام تأیید و اثبات کند، همین روز سه‌شنبه ۲۳اردیبهشت در مقابل حرفهای روحانی گفت: «بزرگترین خطای استراتژیک ما در این دوره این است که فکر کنیم که کرونا جمع‌وجور شده و تمام شده است.. . کرونا هر لحظه امکان بازگشت جدی و گسترده و خطرناک دارد».



یا مثلا شریعتی استاندار رژیم در خوزستان فاش می‌کند که تعداد بیماران در خوزستان، ظرف یک ماه گذشته ۲۰۰درصد و تعداد بستریها ۶۰درصد افزایش یافته است.

در مواردی این اعتراف‌ها همراه با اعتراض هم هست. از جمله مصطفی اقلیما رئیس انجمن علمی مددکاری اجتماعی رژیم، طی مقاله‌یی با عنوان «دولت از عوام‌فریبی دست بردارد» در روزنامهٔ جهان صنعت نوشته: «ستاد مبارزه با کرونا متأسفانه مردم را در گردابی رها کرده و چشم به‌چرخهٔ اقتصادی دوخته است.. . ۷۰درصد از مردم هیچ اعتمادی به‌اخبار و گفته‌های مسئولان ندارند». این کارگزار نظام اعتراف می‌کند دعاوی روحانی نه‌فقط در بین مردم ایران مفتضح است بلکه برای جهانیان هم به‌معما و «عجب» تبدیل شده است. می‌گوید: «آمارهای رسمی که اعلام می‌شود به‌قدری غیرواقعی است که جهانیان از این همه پنهان‌کاری مسئولان در عجب هستند».



سؤال این است که چرا حرفهای روحانی که البته مورد تأیید کامل خامنه‌ای هم هست با اظهارات کارگزاران زاویهٔ ۱۸۰درجه‌یی دارد؟

جواب را باید در بن‌بست ناگشودنی نظام دانست که ناشی از چند مؤلفه است:

۱-خفگی اقتصادی ناشی از تحریم‌ها و صفر شدن درآمد نفت در پی سقوط قیمت آن خامنه‌ای و روحانی را بر آن داشته تا مردم را به‌قیمت کلان تلفات انسانی، روانهٔ میدانهای مین کرونا بکنند تا با چپاول سیستماتیک دسترنج آنان هزینهٔ سنگین حفظ امنیت نظام لرزان آخوندی را تأمین کنند.



۲-برای توجیه این اقدام مجرمانه و جنایتکارانه مجبورند که با کمال وقاحت و بدون محاسبهٔ رسواییهای مداوم، دروغ بگویند و عملکرد ننگین نظام در قبال کرونا را درخشان‌ترین دستاورد جهان کنونی قلمداد کنند.



۳-اما ابعاد عظیم فاجعهٔ کرونا در حدی است که کارگزاران و مدیران دستگاه اجرایی دولت در زیر فشار سنگین خشم مردم نمی‌توانند آن را به‌خواست سردمداران نظام بپوشانند و به‌شکل روزانه به‌آن اعتراف می‌کنند.



۴- مهمتر از همه افشاگریهای بی‌امان مقاومت ایران است که روزانه میز تبلیغاتی روحانی و کل نظام را واژٰگون می‌کند به‌طوری که روحانی و معاونان و مشاورانش بارها از آن تحت عنوان تبلیغات ماهواره‌ها یا رسانه‌های معاند سوزوگداز کرده است. ترکان مشاور روحانی آدرس آنچه را که روحانی «ماهواره‌ها» یا «رسانه‌های معاند» می‌نامد می‌دهد و می‌گوید: ما با دو ویروس مواجه هستیم. ویروس کرونا و ویروس تیرانا.



سؤال این است که آیا خامنه‌ای و روحانی با سیاست و استراتژی ننگین پروپاگاند و دروغهای نجومی می‌توانند راه برون رفتی از بن‌بست و بحرانهای همه‌جانبه بیابند؟ پاسخ را می‌توان در اعتراف‌ها و هشدارهای مداوم، کارگزاران و رسانه‌های حکومتی مبنی‌بر قیام بزرگ در تقدیر که با اسامی مستعار «بی‌اعتمادی مردم» ، «شکاف فزاینده بین دولت و ملت» یا حتی «ابر جنبشی» بزرگتر از آبان ۹۸» ، دریافت.
Informazioni
Autore Radio Mojahed - رادیو مجاهد
Organizzazione Radio Mojahed - رادیو مجاهد
Sito -
Tag

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Copertina del podcast

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca