«... هم‌چنان که گفتیم: سرنگونی، سرنگونی»

22 ago 2022 · 5 min. 45 sec.
«... هم‌چنان که گفتیم: سرنگونی، سرنگونی»
Descrizione
«سرنگونی» یا همان «براندازی»، کلیدواژه‌یی است که استراتژی مقاومت ایران برای برانداختن استبداد دینی و جایگزینی آن با یک جمهوری دمکراتیک را بیان و نمایندگی می‌کند. اگر در هر سرفصلی، استراتژی این مقاومت را بررسی کنیم، حول یک نخ نبات شکل گرفته و متبلور شده است: «سرنگونی»

جمله‌یی از رهبر مقاومت، مسعود رجوی، این روزها بر بال فعالیت کانون‌های شورشی شهرهای ایران را یکی بعد از دیگری درمی‌نوردد و در گوش پارک‌ها، خیابان‌ها، چهارراه‌ها و مکانهای عمومی گردهمایی مردم پژواک می‌افکند. بسیاری از ما این جمله را شنیده‌ایم.

«صدها بار اعلام کرد رژیم که این‌ها [مجاهدین] از بین رفتند. ولی امروز ما هم‌چنان افتخار می‌کنیم که وقتی گفتیم مرگ بر ارتجاع، پاش ایستادیم و تا آخرین نفس و تا آخرین قطره خون هم خواهیم ایستاد. هم‌چنان که گفتیم سرنگونی، سرنگونی. ». .



«سرنگونی، سرنگونی»
تکرار این کلید‌واژه، اینک مشق روزانهٔ کانون‌های شورشی است. جوانان شورشی ایران، کارگران محروم از حقوق خود، بازنشستگان هستی باخته، دانشجویان، فرهنگیان، دانش‌آموزان، شهرها و استانهای گرفتار بی‌آبی، کودکان معصوم کار، زنان چنگ در چنگ با قوانین زن‌ستیزانه و گشتهای فاسد انتظامی، در پژواک این کلید‌واژه نیروی عظیم تغییر را احساس می‌کنند و خود را بخشی از این نیروی آزاد شده می‌بینند.

این کلید‌واژه بر تمامی راهبردهای سازشکارانهٔ دیگر خط بطلان می‌کشد. دست اپوزیسیونهای فیک و آلترناتیو‌های وابسته به شاه و شیخ را رو می‌کند و با صدای بلند اعلام می‌کند فقط یک راهبرد اصلی، اصولی و چاره‌ساز است؛سرنگونی، سرنگونی و سرنگونی



واکنش‌های هیستریک
پیام سرنگونی اینک به‌صورتی رسا در افکار عمومی هموطنان ایرانی طنین‌انداز است. بهترین شاخص برای سنجش طنین‌انداز بودن آن، واکنش‌های هیستریک سران و بدنهٔ نظام ولایت فقیه نسبت به آن است.

امسال به بهانهٔ سالگرد ۲۸مرداد، گماشتگان خامنه‌ای، در نمایش‌های جمعه، با تعابیر مختلف به خطر براندازی رژیم واکنش نشان دادند. این در حالی است که کاربرد این کلمه مانند واژهٔ سرخ «مجاهد خلق» در فرهنگ حکومتی ممنوع بوده است. به چند فاکت توجه کنیم.

نورمفیدی امام جمعه گرگان:

«من می‌خواهم اینجا یک تنبه و یک تذکر بدهم من دارم شرایط امروز را این‌جوری می‌بینم آقایون من به‌عنوان کسی که شاهد آن روز (کودتای ۲۸مرداد) هم بودم و امروز دارم ایران را می‌بینم یک هم‌چون صحنه‌یی را دارم می‌بینم. جنگ فرهنگی را علیه نظام ما شروع کردند» (تلویزیون شبکه سبز رژیم. ۲۸مرداد).

چه کسانی «جنگ فرهنگی» را علیه نظام شروع کرده‌اند؟ وانگهی کدام جریان می‌تواند خالق و پیش‌برنده این رنسانس باشند؟ پاسدار رمضان شریف، معاون روابط عمومی و سخنگوی سپاه به آن اعتراف می‌کند.

پیام‌هایی که تصویر نادرستی از کشور منعکس می‌کنند، عمدتاً توسط کسانی تولید می‌شود که در عرصه امنیتی و نظامی شکست خوردند، همانهایی هستند که امروز در آلبانی نشسته‌اند و با کامپیوترهای متعدد، با پمپاژ کردن پیامها تلاش می‌کنند یأس و ناامیدی را به جامعه ما تزریق کنند» (ایرنا. ۲۹مرداد ۱۴۰۱).

دیگر عوامل حکومتی بارها با اصطلاحاتی مانند «آلبانی‌نشینان» یا «تیرانا نشینان» یا «آلبانی» به آن اشاره کرده‌اند. به باقی حرفهای این آخوند دقت کنید:

«... آنهایی که دشمن ما هستند چه داخل چه خارج دارند یک فضایی درست می‌کنند که به‌طور کلی مردم را از نظام و این حکومت اسلامی جدا کنند شکاف ایجاد کنند مردم دلسرد بشوند مردم ناامید بشوند و این فضا وقتی به‌وجود بیاید آن‌وقت هر کاری را می‌توانند انجام بدهند حواسمان جمع باشد به هوش باشیم به هوش باشیم».

دری نجف آبادی امام جمعه اراک:

«شما فریب نخورید که نمی‌خورید، جوانهای ما دختران و پسران ما فریب این منافقان و کوردلان و فتنه‌گراها را نخورید این‌ها دنبال اهداف خودشان هستند» (تلویزیون رژیم. ۲۹مرداد).

آخوند احمد علم‌الهدی با صراحت می‌گوید کم مانده بود رژیم سقوط کند.

«اگر نبود این بیدارسازیهای رهبری آن روز ما سقوط کرده بودیم در این عرصه هیچی برای ما نمانده بود بدتر از ۲۸مرداد شده بود» (تلویزیون شبکهٔ خراسان رژیم. ۲۸مرداد ۱۴۰۱).

منظور او سقوط رژیم در قیام ۸۸ است؛ همان قیامی که او در مورد آن گفت:

«حرکت روز عاشورا دقیقاً حرکت محاربه بود... حرکت روز عاشورا فرمانده اش منافقین بودند... چون شعارهایی که منافقین روی سایتشان از ۱۶آذر گذاشتند آشوبگران عاشورا آن شعارهای منافقین را سردادند. پس این‌ها دستیار منافقین بودند. فرمانده حرکت روز عاشورا منافقین بودند».



فراگیر شدن پیام سلاح و سرنگونی
وقتی گماشتگان خامنه‌ای بر منابر ریایی این‌چنین از حتمی‌بودن سرنگونی و خطر آن به یکدیگر هشدار می‌دهند، معلوم است که براندازی به متن جامعه نفوذ کرده و شاکلهٔ اصلی خواست مردم را تشکیل می‌دهد. پیام «سلاح و سرنگونی» در پلاکاردها، تراکتها و تصویرنگاریهای بزرگ از مریم و مسعود رجوی به‌سرعت در حال انتشار است.

اگر روزی فضای مجازی با پول‌پاشی‌های فراوان و اعمال اختناق و سانسور و ساخت ارتش سایبری در خدمت دیکتاتوری مذهبی بود، امروز فضای مجازی آینه‌یی برای انعکاس دردهای مشترک مردم و پیام‌های سرخ براندازی است. خوشا به فرزندان انقلابی ایران‌زمین که توانستند دشمن جرار را به نقطه‌یی برسانند که با زبان خود اعتراف کند:

«امروز فضای مجازی را طوری بارآورده‌اند که کسی جرأت نکند در آن از دست‌آوردهای انقلاب اسلامی بگوید و دفاع کند» (پاسدار رمضان شریف. ایرنا. ۲۹مرداد ۱۴۰۱).
Informazioni
Autore Radio Mojahed - رادیو مجاهد
Organizzazione Radio Mojahed - رادیو مجاهد
Sito -
Tag

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Copertina del podcast

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca