Esplicito

Episodi 3x30 | Xina RESSUSCITA PERSONES amb IA, NOU Assassin's Creed, Vehícles FUTURISTES, Square Enix, Rànking Embolicat i més!

Episodi 3x30 | Xina RESSUSCITA PERSONES amb IA, NOU Assassin's Creed, Vehícles FUTURISTES, Square Enix, Rànking Embolicat i més!
16 mag 2024 · 1 h 45 min. 40 sec.

Benvinguts i benvingudes Geeknorants! Aquesta setmana venim amb un carro de notícies de qualitat, i començem amb una de futurista i sobre un tema que preocupa a les empreses que...

mostra di più
Benvinguts i benvingudes Geeknorants!

Aquesta setmana venim amb un carro de notícies de qualitat, i començem amb una de futurista i sobre un tema que preocupa a les empreses que és el tràfic i l'evolució de la mobilitat dels vehícles.

I quines són les alternatives o millores que proposen? Doncs avui us portem uns models de vehícles tant d'ús personal com de transport públic, tant per terra com per aire. 

No farem gaire spoiler perquè en Berni ens ho explicarà millor, però utilitzen energies renovables, com el primer model que té una autonomia de gairebé 300km sense repostar, també un minibus elèctric amb 200km d'autonomia i capacitat per 12 persones, un autobús que ocupa tots els carrils d'una direcció però que va per SOBRE dels cotxes(alguns fans de Fast and Furious ho esperen amb ganes) i un dron-taxi que ens portarà pels cels de les ciutats, entre d'altres!

Alguns fanàtics de la temàtica Cyberpunk es deuen estar fregant les mans (i nosaltres també).

Continuem amb una notícia que genera bastant esglai i és que a Xina els hi ha semblat bona idea tornar a la "vida" a aquelles persones que ja no hi són generant un avatar i amb IA poder mantenir una conversa com si aquell familiar o ésser estimat no hagués marxat mai.

Esgarrifador? Una bona estona.

I per acabar la secció de notícies en Joan ens porta un carrussel dels blocs princpials del programa, on a les pel·lícules podrem disfrutar de "Dune 2" el dia 21 a HBO Max, a les series tenim el nou tràiler la 2a temporada de "Los anillos de poder", i als videojocs el 15 tenim nou tràiler que desvetllarà el nous Assassin's Creed, que passarà a dir-se Assassin's Creed Shadows.

Al Ciència Geekció tenim una de les ruletes més perverses que en Berni ens ha portat i és que us fem un mini spoiler, aquesta vegada els concursants les han passat bastant complicades per arribar al final amb les trampes que s'han trobat.

I per acabar com sempre, us preguntàvem a les xarxes sobre què preferieu: Tenir els dispositius inal·lámbrics i tenir una llibertat de moviment, o sou uns nostàlgics que preferiu el cable degut a una rapidesa de resposta?

I com sempre, ens podeu trobar aquí:

La nostra web:

▶ www.geeknorants.com

✨Les nostres xarxes socials✨

▶ Instagram: https://instagram.com/geeknorants/
▶ Twitter: https://www.twitter.es/geeknorants
▶ Youtube: https://www.youtube.com/@geeknorants
▶ Twitch: https://www.twitch.tv/geeknorants/
▶ Altres: https://linktr.ee/geeknorants

"Rock This Party" by Infraction https://bit.ly/42zy1uJ
mostra meno
Informazioni
Autore Geeknorants
Sito -
Tag

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Copertina del podcast

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca