از سوار شدن بر گاری رأفت تا «رأفت مقتدرانه»!

12 nov 2020 · 6 min. 20 sec.
از سوار شدن بر گاری رأفت تا «رأفت مقتدرانه»!
Descrizione
قوه قضاییهٔ آخوندی از به‌اصطلاح «آزادسازی گستردهٔ محکومان امنیتی» در سالگرد قیام آبان خبر داد. این قوه متولی سرکوب و جنایت در حالی از «آزاد‌سازی گسترده»! خبر می‌دهد که طبق اخبار رسانه‌های وابسته به حاکمیت، تعداد آزاد شدگان ۱۵۷نفر بیشتر نیستند. این تعداد در میان ۲هزار و ۳۰۱زندانی عادی عفو شده قرار دارند که شامل دستگیر شدگان سالهای ۱۳۹۸، ۱۳۹۷، ۱۳۹۶ و سالهای قبل از آن می‌باشند.









رمزگشایی از عفو ملوکانهٔ خامنه‌ای
دژخیم غلامحسن اسماعیلی، سخنگوی قوه قضاییه، آنچه را که تحت عنوان عفو ویژهٔ مقام عظمای ولایت به رخ می‌کشد، چند سطر بعد این‌گونه رمزگشایی می‌کند و خواننده به‌خوبی می‌فهمد که دستگاه تفتیش و انگیزاسیون آخوندی با انواع شکنجه‌ها، چگونه روان و جسم زندانی را در هم‌ می‌شکند و زندانی را از فیلترهای مختلف عبور می‌دهد.

«مبنا در عفو‌های اخیر، انجام کار کارشناسی، بررسی دقیق پرونده‌های قضایی، رصد اعمال و رفتار محکومان در دوران تحمل محکومیت در کمیسیون شهرستانی، استانی و مرکزی عفو قوه قضاییه، لحاظ نمودن تنبه، ندامت، توبه و اصلاح مجرمان و عدالت در اجرای عفو در بین محکومان جرایم مختلف بود» (جوان. ۲۱آبان۹۹).

معنای این پاراگراف این است که نظام در مورد دستگیر شدگان قیام ریسک نمی‌کند. حتی اگر در «هزار احتمال»! یک احتمال بدهد که زندانی، ممکن است دوباره به فعالیت‌های پیشین برگردد، اصل را بر ادامهٔ محکومیت زندانی می‌گذارد:

«از آنجایی که در این قبیل بخشش‌ها، کار کارشناسی انجام می‌شود، شاهد هستیم کسانی که محکومیت آنها مورد عفو قرار گرفته به ندرت مجدداً مرتکب جرم می‌شوند یا اصلاً مرتکب جرم نمی‌شوند. » (جوان. ۲۱آبان۹۹).

به این ترتیب تق این عفو ساختگی و مسخره درمی‌آید. نظام در دستگیریهای کور و فله‌ای، وقتی با بی‌گناهی فرد دستگیر شده مواجه می‌شود و توان نگهداری از آنها ندارد، آزادی آنان را به‌عنوان عفو ملوکانهٔ مقام معظیم به رخ می‌کشد و مانور «رأفت مقتدرانه»! می‌دهد.



نوع غنی شدهٔ «رأفت اسلامی»!
یادآوری می‌شود که در روزهای قیام آبان۹۸ نزدیک به ۱۲هزار نفر از مردم دستگیر شدند. آنچه سخنگوی قوه قضاییه آن را به‌عنوان بخشش و رأفت بازمصرف می‌کند به‌قول خودش دستگیر شدگان سالهای قبل تا ۹۸هستند و لابد علاوه بر انواع و اقسام تعهدات و وثیقه گذاشتن‌ها، در معرض کنترل و مراقبت نیز قرار دارند تا دست از پا خطا نکنند.

«رأفت مقتدرانه»! نوع غنی شدهٔ سوار شدن خامنه‌ای بر گاری «رأفت اسلامی»! است. خلیفهٔ ارتجاع در ۱۴آذر۹۸وقتی گزمه‌هایش به اندازه کافی از مردم کشتار کردند به علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی‌اش دستور داد که در جریان رسیدگی به پرونده دستگیر شدگان آبا ۹۸، «نسبت به افراد مشکوک در هر گروه با جهتی که به رافت اسلامی نزدیکتر است عمل شود».

این جملهٔ خلیفه خطاب به جلادانش، درست مشابه جملهٔ «بخشش لازم نیست اعدامش کنید» می‌باشد. معنای این کلمهٔ مقلوب در فرهنگ سرکوبگرانهٔ خلیفهٔ خون‌ریز آن است که دست‌تان در کشتار باز است.



ماهیت و خواستگاه سوار شدن بر گاری رأفت
از این‌که بگذریم نفس متوسل‌شدن خامنه‌ای به عبارت فریبنده «رأفت اسلامی»! وحشت عمیق از ابعاد افشاگریهای مجاهدین نسبت به تعداد شهیدان قیام ۹۸ و انعکاس بین‌المللی بود. این کشتار نه تنها جامعه را مهار نکرد و باعث فروکش کردن قیام آبان نشد، بلکه تنفر اجتماعی را از آمران و عاملان کشتار آبان افزایش داد.

این کشتار حتی در بین باندهای نظام نیز بازتاب‌های خودش را داشت. آنها در هراس از خشم مردم از خود سلب مسئولیت کرده و باند مقابل را مقصر قلمداد کردند. یک قلم ۳۰ امضا برای استیضاح وزیر کشور آخوند روحانی جمع شد و یکی از نمایندگان مجلس ارتجاع در این زمینه گفت: «بنده پیشنهاد استیضاح وزیر کشور را دادم، دلیلش... واکنش به ناآرامی‌ها است. به‌نظر می‌رسد در مقابله با ناآرامی‌ها فراتر از حدود قانونی با مردم شدت عمل نشان داده شده... لازم است کمیته حقیقت‌یاب به‌ویژه در شهرهایی مثل حاشیه تهران، شیراز، اصفهان، کردستان و کرمانشاه که به‌نظر می‌رسد تلفات بیشتری داشته، تشکیل شود تا به‌طور خاص رسیدگی میدانی صورت گیرد» (همدلی ۱۳آذر۹۸).

سخنگوی مجاهدین، همان زمان در مورد رأفت مشعشع خامنه‌ای گفت:

«خلیفهٔ ارتجاع تحت بالاترین فشار داخلی و بین‌المللی سوار بر گاری رافت اسلامی شده است تا از عواقب کشتار بزرگ جان بدر ببرد یا عواقب آن را کاهش بدهد. اما حرف خلق مظلوم و فرزندان رشیدش یکی بیش نیست: گور خود کنی به‌دست خود. قبل از هر چیز باید بگویی چه تعداد را در قیام آبان در کل کشور کشته‌ای و چه تعداد را مجروح و چه تعداد را دستگیر کرده‌ای؟»

آنچه روزنامهٔ وابسته به سپاه پاسداران (جوان) به‌عنوان «رأفت مقتدرانه»! در بوق و کرنا می‌کند و علامت قدرت (۱) می‌خواند، از قضا علامت ضعف و شکنندگی نظام در سالگرد قیام آبان ۹۸ است و برای پیشگیری از انفجار اجتماعی و در هراس از احتمال وقوع آن انجام شده است.





پانویس: ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

(۱) «قوه قضاییه با آزادسازی گسترده محکومان امنیتی، آن هم درست در سالگرد اغتشاشات قدرت‌نمایی کرد». (جوان. ۲۱آبان۹۹)
Informazioni
Autore Radio Mojahed - رادیو مجاهد
Organizzazione Radio Mojahed - رادیو مجاهد
Sito -
Tag

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Copertina del podcast

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca