PD165: Polskie województwa 11: ŚLĄSKIE

24 nov 2023 · 18 min. 28 sec.
PD165: Polskie województwa 11: ŚLĄSKIE
Descrizione

Ten odcinek to jedenasta część cyklu 16 krótkich odcinków o polskich województwach. W każdym usłyszych ciekawostki o innym regionie Polski. Żeby jak najwięcej wyciągnąć ze słuchania tego nagrania, pobierz transkrypcję...

mostra di più
Ten odcinek to jedenasta część cyklu 16 krótkich odcinków o polskich województwach. W każdym usłyszych ciekawostki o innym regionie Polski. Żeby jak najwięcej wyciągnąć ze słuchania tego nagrania, pobierz transkrypcję i ćwiczenia ze strony htttp://www.polskidaily.eu/podcasts

NOWE GRUPY:

B2 - konwersacje z Moniką - poniedziałek 18:00 CET / 1PM EDT
B1.2. - kurs generalny z Anią - wtorek 18:00
C1. - konwersacje z Pauliną - czwartek 18:00
B2.1 - kurs generalny z Anią - czwartek 18:00
B2 - konwersacje z Pauliną - wtorek 16:00 / 11 AM EDT
A2.2 - kurs generalny z Pauliną - piątek 9:30 AM CET / 7:30 PM AEDT
A2.1 - kurs generalny z Pauliną - piątek 8:00 AM CET / 6PM AEDT

Klub Książki
z Moniką - środa 18:30
z Pauliną - czwartek 07:00 AM CET / 5PM AEDT

Jeśli jesteście zainteresowani, piszcie na paulina@polskidaily.eu.



Have you discovered the Polski Daily Club yet? If not go to https://www.polskidaily.eu/signup and join the club!
📑 Worksheets
🎵 Podcasts Transcripts
🗣️ Vocabulary Training
👂🏻 Listening Comprehension
🏃 Interactive Exercises
🧙‍♂️Stories
🏦 Bilingual Newsletter about Polish Culture
🎥 Conversations Club
👩‍🏫Grammar Club

Go To 👉🏻 https://www.polskidaily.eu/signup 👈🏻 JOIN OUR COMMUNITY!

FACEBOOK: https://www.facebook.com/polskidaily FACEBOOK GROUP: https://www.facebook.com/groups/1000reasonstolearnpolish/ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/polski_daily SPOTIFY: (A1-B1) https://open.spotify.com/show/2KFQAG4MUgMPqQojwJm58u (B1-C2) https://open.spotify.com/show/6mUNlBt1Jo8RrNeq7qgiQh

BUY MY EBOOKS:
A2 "Portret": https://www.amazon.com/dp/B08ZMBXLG9
B1 "Trzymajcie się razem" : https://www.amazon.com/dp/B08ZYHSB3X
A2/B1 "Być jak Polak" i "Nie o takim życiu marzyłam" : https://www.amazon.com/dp/B09299Q1R7

GET MY BOOK WITH STORIES: Czytaj po polsku. 12 opowiadań : https://prologpublishing.com/czytam-po-polsku-12-opowiadan-z-cwiczeniami.html

Zarejestruj się na LINGQ: https://www.lingq.com/?referral=PaulinaLipiec
mostra meno
Informazioni
Autore Paulina Lipiec
Sito -
Tag
-

Sembra che non tu non abbia alcun episodio attivo

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Corrente

Copertina del podcast

Sembra che non ci sia nessun episodio nella tua coda

Sfoglia il catalogo di Spreaker per scoprire nuovi contenuti

Successivo

Copertina dell'episodio Copertina dell'episodio

Che silenzio che c’è...

È tempo di scoprire nuovi episodi!

Scopri
La tua Libreria
Cerca